saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säljare till traineeprogram hos Selecta

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-20

Ansök nu

Säljare till traineeprogram hos Selecta

Säljare till traineeprogram hos Selecta

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du på jakt efter ett heltidsjobb, eller är du sugen på att byta karriär? Är du en vinnarskalle som gör vad som krävs för att lyckas i rollen?
Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Vill du bli en del av en innovativ, global och branschledande pionjär inom livsmedelsteknik? Ett spännande företag som ger dig utbildning i marknadsledande lösningar tillsammans med en förmånlig karriärsutveckling? Det här är en unik möjlighet att arbeta med klientorienterade lösningar hos Selecta. Vi har ambitiösa tillväxtplaner för de kommande fem åren som vi gärna vill att du ska vara en del av.

Detta spännande program ger drivna och ambitiösa personer chansen att starta en fantastisk karriär inom våra klientlösningar. Under de första sex månaderna genomgår du en branschledande DiSC®-säljutbildning för att utrusta dig med den kunskap och de färdigheter som krävs för att möta behoven hos våra befintliga och potentiella klienter.

Som ett europeiskt företag vill vi också ge dig en spännande chans att uppleva andra marknader och företag, oavsett om det är Nederländerna, Storbritannien, Sverige, Spanien eller Italien. Vi vill att du och vår verksamhet ska växa, så att hjälpa dig att uppleva hela vårt verksamhetsområde i stort är en viktig del för att göra just det!

Du får en central och viktig roll i företaget där du ingår i ett starkt säljteam. Du kommer att bearbeta och utveckla befintliga klienter och samtidigt jobba på att bygga ytterligare affärsrelationer. För att uppnå detta kommer du att jobba med konsultativ försäljning där du presenterar olika lösningar till alla typer av företag och branscher.

Som säljare arbetar du mot ett definierat årligt försäljningsmål för nya affärer och kommer att spela en central roll i Selectas konkurrenskraftiga tillväxtplaner. Vi kan erbjuda dig en dynamisk arbetsmiljö, gediget stöd och ett lönesystem i världsklass.

Personprofil
Vi söker dig som personifierar våra kärnvärden; klientfokus och progressivt tänkande.
Vi vill ha vinnare som tycker om att överprestera. Du är optimistisk, energisk och sugen på framgång. Du är kreativ och vågar tänka utanför boxen.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en blivande roll som säljare hos Selecta.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse, Traineeprogrammet börjar 18 september.
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8–17 med möjlighet till flex och distansarbete
Plats: Solna

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Vi är Europas marknadsledande leverantör av smidiga lösningar för försäljning av mat och dryck via självservering. Varje dag förser vi fler än tio miljoner människor över hela Europa med goda drycker och snacks genom våra 425 000 försäljningsställen.

Vi tillhandahåller mat- och dryckeskoncept av högsta kvalitet för alla typer av platser – från arbetsplatser till skolor, universitet och sjukhus och andra publika miljöer. Genom att erbjuda en bra produktmix med även hälsosammare alternativ är vi en föregångare inom branschen och låter våra kunder njuta av kaffe, mat och dryck precis som de vill ha det!

Selecta har över 7 000 anställda i 16 länder och det är våra medarbetares fantastiska kompetens och engagemang vi har att tacka för en stor del av våra framgångar.

Grundat 1956
Medarbetare Ca 400
Omsättning 950 M SEK

Dela detta jobb

logo
Säljare till traineeprogram hos Selecta

PerformIQ