saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SÄLJARE TILL SKYLTPOOLEN I JÖNKÖPING

Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

SÄLJARE TILL SKYLTPOOLEN I JÖNKÖPING

Är du en säljare som drivs av att leverera kreativa lösningar? Vill du ta dig an en säljande samt projektledande roll i ett bolag som är under en stark tillväxtfas? Då har vi tjänsten för dig! Skyltpoolen i Jönköping utökar nu sitt team med ytterligare en säljare. Urval och intervjuer sker löpande så vi tar gärna emot din ansökan redan idag!

Det här är Skyltpoolen Syd AB

Skyltpoolen är en helhetsleverantör av skyltar och visuell kommunikation för utomhus- och inomhusbruk. Vi hjälper företag, fastighetsägare, butiker och offentlig förvaltning med allt från koncept och design till produktion och montering.

Viktigast för oss är att du som kund får ett bra bemötande och en lösning som passar just dig och dina behov. Att ditt varumärke syns på bästa möjliga sätt, men också att de skyltsystem du väljer är enkla att använda och är av högsta kvalitet. Våra duktiga medarbetare har lång erfarenhet av att leverera kreativa lösningar.

Om din nya tjänst

I rollen som säljare hos Skyltpoolen erbjuds du ett varierande arbete med försäljning av visuell kommunikation. Du kommer att inta en projektledande roll där du tillsammans med ditt team driver och utvecklar affärer för att nå uppsatta mål. Stor del av rollen innefattas av uppsökande försäljning men även bearbetning och merförsäljning hos redan befintliga kunder. Du driver och ansvarar över affären/projektet, från början till slut och upprätthåller under tiden goda relationer med så väl nya som befintliga kunder.

I denna tjänst får du möjlighet att vara självständig och ta ett stort eget ansvar samtidigt som du blir en del av ett glatt säljteam i ett familjärt företag med en positiv miljö. Säljarbetet kommer utgå från kontoret i Jönköping. Tjänsten berör i första hand försäljning inom Jönköping län vilket innebär ett nära samarbete med både befintligt produktionsteam samt montörer.

Vi ser gärna att du har

  • Ett genuint intresse för försäljning.

  • Tidigare kunskap eller erfarenhet från en liknande bransch.

  • Drivet och tålamodet som krävs vid uppsökande försäljning.

  • Goda kunskaper inom både det svenska och engelska språket.

  • B-körkort.

Vem är du?

Som person är du strukturerad, noggrann och har en stark egen ”motor”. Du är en god relationsbyggare som drivs av att utveckla affärer och nå uppsatta mål. Vidare är du en representativ, utåtriktad och serviceminded person som gärna tar dig an en projektledande roll. Att få arbeta med försäljning till både nya och befintliga kunder tilltalar dig!

Bra för dig att veta

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

  • Arbetstider är förlagda måndag-fredag 07.00-16.00.

  • Skyltpoolens bas är placerad på Huskvarnavägen i Jönköping där säljare, design- och produktionsteam arbetar nära varandra. På plats finns även egen produktion och montageteam.

  • Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Jonna Jonsson på 072-177 52 68.

Dela detta jobb

logo
SÄLJARE TILL SKYLTPOOLEN I JÖNKÖPING

Workspace Recruit