saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säljare till Polfärskt under sommaren

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-28

Ansök nu

Säljare till Polfärskt under sommaren

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du driven och trivs med att arbeta med frihet under ansvar? Är du dessutom hemmahörande i norra länsdelen och vill arbeta målinriktat med ett säljuppdrag där hög kvalité är av yttersta vikt? Då kan det vara dig vi söker för tjänsten som säljare till Polfärskt i sommar!

Tjänsten innebär att besöka butiker och distribuera ut produkterna i hyllorna. Du har dagligen en rutt på vilka butiker som ska besökas i norra länsdelen, det vill säga Kopparberg, Lindesberg, Hällefors. Du kan jobba proaktivt och har god kontakt med butikerna vid besök. Tjänsten passar därför dig som kan ta stort eget ansvar, har ett strukturerat arbetssätt och god servicekänsla.

Personprofil
Vi söker dig som är en noggrann och strukturerad person som kan arbeta på ett effektivt sätt under stressiga förhållanden. Du har en god sociala förmåga och är duktig på att skapa relationer. Vidare är du initiativtagande och effektiv i ditt arbete och din samarbetsförmåga genomsyrar allt du gör.
För att lyckas i rollen som säljare krävs vidare:

• Svenska i tal och skrift
• Gymnasial utbildning
• Körkort B
• Meriterande om du bor i norra länsdelen, då du kan utgå hemifrån.

Vi ser att du som söker är en person som gillar högt tempo, arbeta i team samt fysiskt och har erfarenhet av att jobba i butik eller andra serviceyrken. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare åt Polfärskt under sommaren.

Övrigt
Start: v.23-33
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 05:00-14:00
Plats: Lindesberg, Kopparberg, Hällefors, Nora m.m

Företagspresentation
Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Företaget omsätter ca 3 miljarder kronor och säljer och levererar några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd, Polarbröd. Korvbrödsbagarn, Fazer och Skogaholm. Polfärskt säljer även bröd från Hatting och Brödverket samt kaffebröd från Gille och Hägges. 51 procent av Polfärskt Bröd AB ägs av Polarbröd AB. Resten ägs av de regionala och egenägda Polfärsktföretagen som står för distribution, försäljning och lokal service.

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi attraktiva, lönsamma och säljande brödavdelningar i Sveriges alla dagligvarubutiker. Detta gör vi genom lokalt ägandeskap och central gemenskap i en unik kombination.
Totalt har Polfärskt över 600 anställda varav 450 säljande distributörer som utgår från 31 strategiskt utplacerade brödterminaler över hela Sverige. Läs mer på www.polfarskt.se.

Om PerformIQ
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som truckförare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten så snart som möjligt genom att trycka på "ansök".

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Säljare till Polfärskt under sommaren

PerformIQ