saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säljare till PerformIQ

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-29

Ansök nu

Säljare till PerformIQ

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta hos ett företag där idrotten står högt i fokus och där stark dedikation samt vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Brinner du för att göra affärer och utveckla organisationer?

Då kan du vara just den lagspelaren vi söker!

TJÄNTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

PerformIQ har nu öppnat transferfönstret och söker en Account Manager. Du kommer att tillhöra vårt framgångsrika team i region Mitt/Väst och bidra till vår fortsatta tillväxt. PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med näringslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning. Som Account Manager kommer du ansvara för hela försäljningsprocessen och ha ett nära samarbete med rekryteringskonsulter och konsultchefer som står för leveransen av tjänsterna du säljer in. Tjänsten kommer inledningsvis ha ett stort fokus på nykundsbearbetning där du givetvis behåller de kunder du drar in och bygger vidare på relationerna. Varje dag får du möjlighet att utveckla organisationer genom konsultativa möten där du hjälper kunden anpassa rätt personallösning för dem.

Du kommer till exempel att:

• Aktivt prospektera och ta kontakt med nya potentiella kunder
• Boka möten och ansvara för hela försäljningsprocessen
• Följa upp dina affärer och bygga framgångsrika affärsrelationer

Tjänsten passar dig som vill jobba på ett företag som karaktäriseras av stor entreprenörsanda och idrottskultur. Vi är ett sammansvetsat team som är passionerade för det vi gör och vi strävar alltid efter att vinna alla matcher. Här trivs du som har en stark vinnarmentalitet men samtidigt en hög prestigelöshet.

PERSONPROFIL

Vi söker dig som jobbat i en kundnära roll med försäljning och/eller med service i fokus. Du har en hög servicenivå och vill varje dag göra ditt bästa för både kunder och kollegor. Du har en vilja att lyckas och utvecklas inom försäljning. Du har ett högt inre driv som gör att du kan jobba självständigt för att nå dina mål.

Vi jobbar med ett brett spann av både branscher och tjänster vilket gör att du kommer ställas inför nya spännande scenarion och möten varje dag. Vi söker därför efter dig som är framåt, nyfiken och orädd men samtidigt trygg i dig själv för att tackla dessa situationer.

Hos oss på PerformIQ har alla medarbetare någon form av idrottsbakgrund där vår kultur präglas av stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga. Ange i din ansökan vilken idrott du har erfarenhet från och på vilket sätt du ser att den bakgrunden påverkar dig i en roll som Säljare.

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Örebro

Eventuella frågor om tjänsten besvarar av Säljansvarig Anders Falk på anders.falk@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

OM PERFORMIQ

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra. Ansvarstagande, dedikerade, fokuserade. Stark teamkänsla, vinnarinstinkt och hälsomedvetna - Vi kallar det för idrottens egenskaper.
Alla vi anlitar, från receptionister till toppledare, har jobbat för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan. Svett, slit och ändlösa timmar resulterar i kvalitéer som våra uppdragsgivare uppskattar. Det kan handla om att alltid komma i tid, vara motiverad varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

PerformIQ erbjuder bemanning och rekrytering inom flera branscher. Oavsett om det handlar om ett långsiktigt behov eller en temporär lösning.

Sökord: säljare, försäljning, utesäljare, Account manager, am, fältsäljare

 

Dela detta jobb

logo
Säljare till PerformIQ

PerformIQ