saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SÄLJARE TILL KINNARPS I JÖNKÖPING

Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-24

Ansök nu

SÄLJARE TILL KINNARPS I JÖNKÖPING

Kinnarps group fortsätter växa och utökar nu sitt team i Jönköping! Har du en passion för att bygga långsiktiga relationer och utveckla kunder? Vill du utvecklas i rollen som säljare hos ett bolag i framkant, med fokus på hållbarhet och miljö? Då kan det vara dig vi söker! Till Kinnarps söker vi en relationsskapande säljare med placering i Jönköping. Urval och intervjuer sker löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!


DET HÄR ÄR KINNARPS

Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, skolor och omsorgsmiljöer. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. Läs mer på www.kinnarps.se

OM DIN ROLL

I rollen som säljare får du möjlighet att vara med att växa och förbättra Kinnarps affär i syfte att öka marknadsandelar samt utveckla försäljningen inom området Jönköpings län. Du arbetar inom Kinnarps affärsområden: kontor, skola och omsorg och kommer att tilldelas en kundbas sedan tidigare vilka behöver bearbetas, besökas och vårdas där fokus ligger på proaktivitet och kvalitet. Vidare kommer du även att arbeta parallellt med att finna nya kunder och möjligheter. Som säljare är det av vikt att du upprätthåller och skapar goda relationer med både nya som befintliga kunder.

Tjänsten passar dig trivs med mycket eget ansvar och som vill vara med och påverka Kinnarps försäljning. Tillsammans med dina kompetenta kollegor deltar du i förbättringsaktiviteter och utvecklar ert geografiska område med uppdraget att öka marknadsandelar och lönsamhet.

FOKUS I DIN ROLL

 • Proaktiv, långsiktig bearbetning genom värdeförsäljning till befintliga kunder

 • Prospektbearbetning och nykundsförsäljning

 • Driva och ansvara över affären/projektet, från början till slut

 • Att säkerställa- och administrera affären i företagets datorsystem, exempelvis CRM-, ritnings- och offertsystem

 • Budgetansvar

 • Kundvårdande aktiviteter

 • Vara behjälplig i upphandlingsarbete

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker har ett genuint intresse för försäljning och gärna några års erfarenhet. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska samt innehar B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system samt om du har arbetat med offentliga kunder eller med försäljning inom affärsområdena kontor, skola och omsorg.

Som person är du tävlingsinriktad, resultatorienterad och prioriterar kvalité och långsiktighet. Du är en god kommunikatör såväl i tal som i skrift och bekväm i att hålla presentationer för kunder och andra intressenter. Vi letar efter dig med ett positivt mindset som ser möjligheter, är lösningsorienterad och har ett strategiskt tänk och ser affärsmöjligheter längre fram i tiden. Du är organiserad och bekväm i att driva projekt och affärer med många kontaktytor såväl internt- som externt, samt van vid att arbeta med en bred produktportfölj innefattande flertalet leverantörer och produktalternativ.

BRA FÖR DIG ATT VETA

 • Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning.

 • Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag kl. 08:00-17.00.

 • Placeringsort Jönköping.

 • Du rapporterar till Försäljningschef.

 • Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Jonna Jonsson på 072-177 52 68.

Dela detta jobb

logo
SÄLJARE TILL KINNARPS I JÖNKÖPING

Workspace Recruit