saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säljare till Bra Gross

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Säljare till Bra Gross

Säljare till Bra Gross

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Motiveras du av att göra affärer och skapa långsiktiga kundrelationer? Har du lätt för att ta egna initiativ och trivs i en social roll? Är du en prestigelös lagspelare med ett serviceinriktat förhållningssätt? Bra Gross letar nu efter en till stjärna i Örebro, kanske är det dig vi söker!

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

Bra Gross söker en driven säljare. Du ansvarar för att kundservice, ordermottagning och försäljningen till våra kunder sköts affärsmässigt och med hög service. Du kommer att arbeta mot både befintliga och nya kunder. Rollen som rådgivare i frågor kring Bra Gross produkters användningsområden är viktig, men ett professionellt bemötande i kontakterna med kunder och villighet att hjälpa är det som avgör hur väl du kommer att lyckas i din roll. Att leverera förstklassig service är en självklarhet för dig.

PERSONPROFIL

Vi söker dig som har teknisk och/eller byggerfarenhet och intresse. Du letar efter ett varierat arbete, där vi tror att du trivs med att koordinera flera arbetsuppgifter parallellt. Du har ett naturligt intresse för affärsutveckling samt att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer genom ett värdebaserat synsätt. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomförande och uppföljning.

Dina vänner beskriver dig som driven och framåt. Vi söker dig som är organiserad, anpassningsbar och alltid sätter kunden i fokus. Som person är du initiativtagande och självgående. Du är social och har lätt för att samarbeta med andra. Som säljare är du en lagspelare som är lyhörd mot din omgivning, har god förmåga att kommunicera samt har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina arbetsuppgifter och kollegor. Du kommer att arbeta i en föränderlig miljö vilket ställer krav på att du är lösningsorienterad, har god förmåga att strukturera ditt arbete samt är initiativrik och nyfiken.

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Örebro

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41 eller camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

OM BRA GROSS

Bra Gross finns etablerade i Örebro, Norrköping och Stockholm (Täby och Västberga) med lager och försäljning. Försäljningskontor finns i Linköping. Antalet medarbetare är c:a 40. Sedan starten 2000 har kundkretsen ökat och man kan idag finna kunder över hela landet. Det finns inga begränsningar i möjligheterna att leverera installationsmaterial. Kunderna består i huvudsak av stora och små VVS och VA-installatörer över hela landet. Vi har idag en väl utvecklad e-handel.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Säljare till Bra Gross

PerformIQ