saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säljare till Ballingslöv i Kungens Kurva

Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Säljare till Ballingslöv i Kungens Kurva

Logo Ballingslöv.jpeg

Vi söker dig som brinner för försäljning och för att kunder en service i linje med Ballingslöv produkter.

Du kommer att arbeta i butiken där du träffar kunder och hjälper dem att förverkliga sina drömprojekt. Du ansvarar för dina egna kunder – allt från första kontakten tills köket är levererat och installerat. I arbetet ingår att upprätta offertunderlag, bereda ordrar och dessutom att rita kök. Du ansvarar själv för all kontakt med kunder och leverantörer under processens gång.

För att lyckas är du van vid försäljning och direktkontakt med kunder. Vi ser också att du har intresse för branschen och gärna en känsla för design, färg och form. 

Meriterande är att du också har en viss teknisk läggning för att kunna förutse och föreslå lösningar som är den bästa för kunden.
Vi förutsätter att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Har lägst en 3-årig gymnasiebehörighet samt B-körkort.

Ovanstående egenskaper och erfarenheter är viktiga för tjänsten, men det viktigaste är även att du är nyfiken på människor, är utåtriktad och social. Du måste gilla försäljning med tydliga mål och du arbetar och ansvarar för dina projekt med engagemang och struktur.

Ballingslöv erbjuder ett spännande arbete med mycket variation och med goda förtjänstmöjligheter. Arbetet är heltid och schemalagt, så du får räkna med visst helgarbete samt externa kundbesök vid behov. Lönen är provisionsbaserad med en fast del som grund.

Vill du veta mer om tjänsten, är du välkommen att kontakta Henrik Nordh på henrik.nordh@rubino.se Ansöker gör du snarast via www.rubino.se

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Säljare till Ballingslöv i Kungens Kurva

Rubino Rekrytering AB