saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säljare med idrottsbakgrund till Ework group

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-30

Ansök nu

Säljare med idrottsbakgrund till Ework group

Säljare med idrottsbakgrund till Ework group

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du på jakt efter ett heltidsjobb, eller är du sugen på att byta karriär?
Är du en vinnarskalle som gör vad som krävs för att lyckas i rollen?
Då har vi det perfekta jobbet för dig!

I rollen som sourcing partner kommer du att utvecklas inom kunddialog, förhandling, avtal, och att bygga långsiktiga, hållbara relationer.
För att bli framgångsrik i denna roll besitter du förmågan att förstå kundernas behov och konsulternas kompetens. Stor del av dagen lägger du på att hitta, attrahera och matcha rätt personer till våra kunders uppdrag.

Du kommer att arbeta på en attraktiv arbetsplats i ett härligt team med stor gemenskap. Du är en naturlig målskytt och har även split vision i att passa bollen vidare om en kollega har bättre skottläge, tillsammans skapar vi lyckade affärer!

Personprofil
Tjänsten passar dig som gillar att arbeta i högt tempo. Du har förmågan att hantera flertalet processer på samma gång i olika faser.
Du besitter ett inre driv och en vinnarmentalitet. Vidare för att lyckas i tjänsten krävs det att du är ihärdig och att du har viljan att lära dig. Du är social och räds inte för att lyfta på luren och etablera nya kontakter.
För att passa in i rollen vi söker bör du känna igen dig i detta:

• Samarbetsvillig
• Vinnarmentalitet
• Kommunikativ
• Målstyrd och resultatdriven
• Talar och skriver flytande svenska

Vi ser att du som söker är en person som är flexibel i tanke och handling, arbetsvillig, social och en riktig teamplayer. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som sourcing partner.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Plats: Centrala Stockholm

Företagspresentation
Ework är en marknadsledande och oberoende konsultförmedlare i norra Europa med fokus på IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling.

Utan anställda konsulter kan Ework opartiskt matcha varje uppdrag med rätt kompetens från hela marknaden. Ework är grundat i Sverige år 2000 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen.

Bolaget har ramavtal med fler än 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar samtidigt 9 500 konsulter på uppdrag. Huvudkontoret ligger i Stockholm.
Eworks aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

 

Dela detta jobb

logo
Säljare med idrottsbakgrund till Ework group

PerformIQ