saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Säljare inom maskiner, automation och mätutrustning

Företag Ravema AB
Ort
Utgår

2023-06-07

Ansök nu

Säljare inom maskiner, automation och mätutrustning

Har du en bakgrund inom skärande bearbetning och vill utvecklas inom teknisk försäljning? Nu söker vi en säljare till vår maskinavdelning.

Din roll
Som Säljare hos oss på Ravema vill vi att du driver försäljningen inom skärande- och lasermaskiner, med MAZAK som dominerande varumärke, samt mätmaskiner och automation. Vi strävar efter att vara en långsiktig partner som bidrar till ökad produktivitet hos våra kunder. Du kommer arbeta på ett distrikt med en stark kundbas men också med god potential att växa ytterligare. Nykundsbearbetning och utveckling av befintliga kunder är därmed en naturlig och viktig del i ditt arbete. Du har budget- och resultatansvar och rapporterar till Försäljningschefen inom Ravema Maskiner.

Detta är en tjänst för dig som känner dig hemma i industrimiljö och har bra koll på maskiner för skärande bearbetning. Kanske jobbar du med teknisk försäljning idag eller är en vass tekniker som vill ta ett nytt karriärsteg. Det viktigaste för oss är att du har bred kompetens inom produktion och god förmåga att sätta dig in i olika problemställningar som våra kunder står inför när de behöver investera i ny produktionsutrustning.

Vi ser gärna att du är bosatt någonstans i Västra Götaland eller Halland. Du har flexibiliteten, viljan och drivet att resa över hela ditt geografiska ansvarsområde, med hemmet som utgångspunkt. Du behärskar engelska på en hög nivå i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Vi söker en kollega med hög energinivå, som drivs av en genuin vilja att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Med god struktur, uthållighet och nyfikenhet så kommer du att lyckas i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Hos oss får du verka i en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas.

Om oss
Ravema är en ledande partner till nordisk industri och erbjuder kompletta lösningar för produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation och med marknadens mest kompletta service- och eftermarknad.

Vi finns i Sverige, Norge och Finland med huvudkontoret i Värnamo i centrala Småland där också vårt unika Teknikcenter finns med utställning av nyheter och demonstrationer av våra produkter året om. Ravema ingår i Pronect som är en teknikhandelskoncern med försäljning i Norden och Baltikum. I Pronect ingår företagen Ravema, Din Maskin och PLM Group.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson på 076–6771288 eller Sarah Hallberg på 070-1975323. Du söker tjänsten via "ansök nu". Vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Säljare inom maskiner, automation och mätutrustning

Ravema AB