saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SÄLJARE – AV KVALITATIVA RESERVDELAR TILL VERKSTÄDER OCH ÅKERIER

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

SÄLJARE – AV KVALITATIVA RESERVDELAR TILL VERKSTÄDER OCH ÅKERIER

Är du en driven relationsbyggare och vill arbeta i en fri roll med stort eget ansvar? Som säljare hos oss kommer du ha en nyckelroll och en möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa.

NU SÖKER VI EN SÄLJARE MED ANSVAR FÖR MELLERSTA SVERIGE OCH MED UTGÅNGSPUNKT FRÅN VÅRT SVENSKA HUVUDKONTOR I JÖNKÖPING.

SOM SÄLJARE HOS OSS…

driver du försäljningen för ditt distrikt från ax till limpa. Du säljer kvalitativa reservdelar till verkstäder och åkerier. I rollen ingår att ta hand om befintliga kunder och ditt fokus kommer att vara på att utveckla och expandera kundportföljen med nya kunder. Ditt distrikt sträcker sig från Jönköping i söder till Karlstad och Gävle i Norr.

Du utgår från vårt Sverige-kontor i Jönköping och tjänsten innebär att du både arbetar på kontoret samt är ute och besöker kunder. Du planerar själv in kundbesök och eventuella övernattningar.

Du har en stark inre motor…

och vi söker dig som triggas av att göra affärer, nå mål och leverera service i världsklass. Du vet hur man öppnar dörrar och du har förmågan att etablera långvariga relationer som bygger på förtroende. Du trivs som bäst när du ges möjlighet att ta egna initiativ och arbeta under stort eget ansvar.

Kvalifikationer:

  • God erfarenhet av B2B-försäljning – vi ser gärna att du har erfarenhet från fordonsbranschen eller närliggande branscher

  • Behärskar svenska och engelska i tal- och skrift

  • Körkort för personbil (behörighet B)

TOBIDAN-BREMSOMAT erbjuder…

en roll där du kommer att ha ett stort mått av frihet förenat med ansvar. Hos oss får du inte bara möjlighet att påverka din egen arbetsdag, du blir en viktig spelare i får fortsatta nordiska expansion. 

TOBIDAN-BREMSOMAT A/S grundades den 15 februari 1993. Vi är specialister på att sälja produkter till tunga sektorn som bussar, lastbilar och trailers. Kvalité, service och konkurrens är ledord i vårt bolag. Vi är en stor distributör på den nordiska marknaden och har även precis öppnat i Litauen. Med anställda som är specialister på dessa områden är vi redo att serva alla våra kunder med allt som har med Ad blue komponenter, avgassystem, backspeglar, batterier, belysning, belägg, broms ok, bromsskivor, bälgar, chassidelar, diagnostikutrustning, filter, förskruvningar, hjullager, hjullnav, kopplingar, kylnings komponenter, remspännare, remmar, slang, startmotorer, styrdelar, stötdämpare, torkarblads system, trycklufts komponenter, turbo och vattenpumpar. Vårt huvudkontor och vår inköpsavdelning för hela gruppen ligger i Köge söder om Köpenhamn (DK). 

Läs mer om oss här – http://www.tobidan.com/sv-se/

Välkommen med din ansökan!

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Ansök via ansökningsformuläret. Urval sker löpande, dock med viss försening v.28,29 och 30.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Roi Rekrytering. Vid frågor relaterat rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lisa Alsterberg – lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Välkommen in med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logo
SÄLJARE – AV KVALITATIVA RESERVDELAR TILL VERKSTÄDER OCH ÅKERIER

Workspace Recruit