saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säljare/Account Manager med idrottsbakgrund

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-04-06

Ansök nu

Säljare/Account Manager med idrottsbakgrund

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har idrotten format din vinnarinstinkt och driv i arbetslivet? Vill du arbeta i en organisation som präglas av idrott, utveckling och framåtanda? Då är du vår nya säljare!

Vi söker nu efter ytterligare en säljare till Stockholmskontoret med ambitionen att bli bäst inom försäljning och samtidigt bidra till vår fortsatta tillväxt. PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med näringslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning.

Som Account manager på PerformIQ kommer du ansvara för hela försäljningsprocessen och har ett nära samarbete med rekryteringskonsulter och konsultchefer som står för leveransen av tjänsterna du säljer in. I tjänsten förvaltar du till viss del en befintlig kundstock samtidigt som vi fokuserar på att utöka kundbasen genom nykundsbearbetning. De kunder som du arbetar in behåller du självklart och en stor del av arbetet är att utveckla kundrelationerna. Varje dag får du möjlighet till att hjälpa organisationer genom konsultativa besök där du kan erbjuda en personallösning som är helt anpassad för dem.

Du kommer till exempel att:
• Aktivt prospektera och ta kontakt med nya potentiella kunder.
• Boka möten och ansvara för hela försäljningsprocessen.
• Följa upp dina affärer och bygga framgångsrika affärsrelationer.
• Förvalta och utveckla befintliga kunder.

Tjänsten passar dig som vill jobba på ett företag som karaktäriseras av en stor entreprenörsanda och idrottskultur. Hos oss på PerformIQ är det alltid nära till beslut med stora möjligheter till att påverka och få jobba med sina egna kreativa ideér. Hela PerformIQ är ett tajt sammansvetsat team som är passionerade för det vi gör och ställer alltid upp för varandra. Här trivs du som har en stark vinnaranda men samtidigt en hög prestigelöshet.

Personprofil
Vi söker dig som jobbat i en kundnära roll med försäljning och/eller service i fokus. Du har en hög servicenivå och vill varje dag göra ditt bästa för både kunder och kollegor. Du har en vilja att lyckas och utvecklas inom försäljning. Du har ett högt inre driv som gör att du kan jobba självständigt för att nå dina mål.

Vi jobbar med ett brett spann av både branscher och tjänster vilket gör att du kommer träffa alla möjliga människor. Vi söker därför efter dig som är framåt, nyfiken, orädd och är samtidigt trygg i dig själv för att kunna bemöta vilken situation som helst. Vidare är du en person som har en utmärkt social förmåga, har lätt för att bli omtyckt samt skapa relationer men har samtidigt alltid fokus på det affärsmässiga.

Hos oss på PerformIQ har alla medarbetare någon form av idrottsbakgrund där vår kultur präglas av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! Ange i din ansökan vilken idrott du har erfarenhet från och på vilket sätt du ser att den bakgrunden påverkar dig i en roll som säljare.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Hammarbybacken 31, Hammarby Sjöstad

Välkommen att ansöka!

Om PerformIQ
PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra. Ansvarstagande, dedikerade, fokuserade. Stark teamkänsla, vinnarinstinkt och hälsomedvetna - Vi kallar det för idrottens egenskaper.

Alla vi anlitar, från receptionister till toppledare, har jobbat för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan. Svett, slit och ändlösa timmar resulterar i kvalitéer som våra uppdragsgivare uppskattar. Det kan handla om att alltid komma i tid, vara motiverad varje morgon och ha en stark vilja att vinna.

PerformIQ erbjuder bemanning och rekrytering inom flera branscher. Oavsett om det handlar om ett långsiktigt behov eller en temporär lösning.

 

Dela detta jobb

logo
Säljare/Account Manager med idrottsbakgrund

PerformIQ