saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Säljare

Företag Holmgrens Bil AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-08

Ansök nu

Säljare

Nu söker vi på Holmgrens Bil i Nyköping en ny kollega. Är du en lösningsfokuserad person som är på jakt efter nya utmaningar där du kommer få utveckla ditt intresse för värdebaserad försäljning, den perfekta kundresan samt bidra till vårt bolags fortsatta positiva affärsutveckling? Vill du även jobba i en dynamisk miljö tillsammans med positiva medarbetare? Då kan du vara rätt person för oss!

Om dig
För att lyckas i rollen som säljare hos oss ser vi att du har en stark drivkraft och vilja att skapa den bästa kundupplevelsen för våra befintliga och nya kunder. Du är van att arbeta proaktivt och har lätt för att sätta dig in i processer och rutiner. Du en teamspelare med ett utvecklat egenansvar som alstrar arbetsglädje och lägger stort fokus på resultat, uppföljning och affärsmässighet. Som person är du ödmjuk, prestigelös och engagerad i det som händer runtomkring dig, ditt team och kund! Du får energi av att bygga och bevara relationer med både kollegor och kunder. Du har ett öga för problemlösning som i sin tur skapar mervärde och du tar ansvar för att planera din tid på bästa sätt. Vi ser även att du är engagerad genom din nyfikenhet och vilja att utmana dig själv.

När vi rekryterar lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och väger in dessa tillsammans med dina tidigare erfarenheter och kompetenser. Om du tidigare arbetat med bilförsäljning eller med annan uppsökande försäljning ser vi det som mycket meriterande.

För tjänsten är goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.

Om jobbet
Som säljare på Holmgrens Bil får du möjlighet till att sikta mot toppen genom att skapa dina egna affärsmöjligheter. Du arbetar mot uppsatta mål och ger kunderna en förstklassig upplevelse. Individuellt och tillsammans med ditt team sköter du allt från första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning, leverans och uppföljning. Du planerar, genomför och följer upp försäljning av nya och begagnade fordon, tillbehör och tjänster som finansiering, serviceavtal och försäkringar. I rollen som säljare kommer du också arbeta proaktivt och med uppsökande försäljning samt bearbetning av befintlig kundstock. Att hålla sig välinformerad och uppdaterad på nyheter och produktförändringar är också en stor del av det dagliga arbetet.

Vi på Holmgrens Bil i Nyköping arbetar med BMW, Ford och MG starka varumärken som kompletterar varandra. På anläggningen arbetar ett trevligt och positivt gäng

Omfattning: Heltid, 100%
Arbetstider: Enligt schema
Placeringsort: Nyköping
Tillträde: Omgående/ Enligt överenskommelse

Vad Holmgrens Bil erbjuder
Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädjerespektansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

Lär känna oss bättre genom att besöka vår Instagram och karriärsida.

Ansökan
Ansök senast 8 oktober 2023. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta säljchef Linus Öhman på mejl linus.ohman@holmgrensbil.se

Välkommen med din ansökan

Dela detta jobb

Logo
Säljare

Holmgrens Bil AB