saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SÄLJANDE KONSULTCHEF TILL UNIFLEX I SKÖVDE

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

SÄLJANDE KONSULTCHEF TILL UNIFLEX I SKÖVDE

Är du en person som gillar att sälja och bygga relationer med kunder och som samtidigt trivs i rollen som personalansvarig? Då kanske du är vår nästa kollega!

På vårt kontor i Skövde jobbar vi med rekrytering och bemanning i hela Skaraborg. Vi är en del av Uniflex Sverige AB som har funnits i branschen sen 2002 och vi tillhör koncernen Pion Group. Uniflex har ett 40-tal kontor över hela Sverige och är börsnoterade. Vi har en härlig sammanhållning och våra ledstjärnor Passion & Execution, genomsyrar vår organisation. Du kommer bli en del av ett team som är genuint hjälpsamma där din möjlighet att påverka är stor.

OM TJÄNSTEN

I rollen som konsultchef väntar en fartfylld vardag för dig som vill arbeta med rekrytering och försäljning. Som konsultchef kommer du att ha ett helhetsansvar för dina kunder. Du får en varierande vardag där det här blir dina arbetsuppgifter:

– Ha nära kontakt och utveckla dina befintliga kunder samt bearbeta nya.

– Nätverka med det lokala näringslivet.

– Ansvara för hela bemanningsprocessen när din kund behöver hjälp att hitta rätt personer. Skriva annons, välja ut kandidater att intervjua, ta referenser och anställa.

– Vara personalansvarig för personalen du hyrt ut till dina kunder, tidsrapportera och administrera.

– Följa upp dina medarbetare genom besök hos kunderna, hålla medarbetarsamtal och ha regelbunden kontakt.

Hos oss finns styrkan av att ingå i en innovativ koncern med teknik i framkant samtidigt som vi präglas av ett familjärt klimat med stor frihet och närhet till beslutsvägar.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen som konsultchef tror vi att du är en person som gillar människor. Du har drivet inom dig att göra affärer och andra skulle kanske beskriva dig som en tävlingsmänniska. Att skapa nya kontakter är något du har lätt för, du har en hög känsla för service och ditt nätverk är stort. Du gillar att tänka nytt, är med i digitaliseringen och gillar att hjälpa andra. Vi tror helt enkelt att du är en person som man gärna vill hänga med!

I vårt gäng kommer du bli en del av en platt organisation där du verkligen kan bidra, påverka och utvecklas. Det är inte bara något vi säger – det är så på riktigt. Vi är bra på att fira framgångar, stora som små och vi träffar våra kollegor på roliga möten, kick-off och liknande.

Ansökan
Låter vi som din nästa arbetsplats? Sök då till oss direkt. Vi intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Monica Andersson, monica.andersson@uniflex.se, telefon: 073-600 68 46.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

logo
SÄLJANDE KONSULTCHEF TILL UNIFLEX I SKÖVDE

Workspace Recruit