saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Aebi Schmidt Sweden AB (fd Broddway AB) ingår i Aebi-Schmidt gruppen och är en av världens ledande tillverkare och leverantör maskinell utrustning för underhåll av gator, vägar och flygplatser. I Sverige finns huvudkontoret i Skänninge var ifrån de sköter försäljning, service, och underhåll. De har idag 20 anställda. Mer information om Aebi Schmidt hittar du på www.aebi-schmidt.se

Aebi Schmidt erbjuder en plats i ett härligt team av medarbetare som gillar sitt arbete och som strävar efter att lära, utvecklas och har kul tillsammans. Du får kontinuerlig kompetensutveckling och har möjlighet till personlig vidareutveckling. Aebi Schmidt Sweden AB är baserat i Skänninge. Det är ett familjärt och glatt gäng som värderar samarbete och frihet under ansvar högt.

Om tjänsten

Som sälj- och servicekoordinator på Aebi Schmidt jobbar du i en omväxlande roll, i både försäljnings- och eftermarknadsprocesser. Tjänsten passar dig som tycker om att ha kontaktytor både internt och externt. Du kommer att supporta säljteamet, planera leveranser och serviceuppdrag, bidra med din tekniska kompetens och hantera det administrativa som avser bl. a order, leveranser och inköp.

Arbetsbeskrivning

Dina främsta arbetsuppgifter:

 • Orderhantering
 • Serviceplanering
 • Leveransbevakning
 • Fakturering
 • Support till säljteamet
 • Underhålla kontakten med befintliga och nya kunder

Vi söker dig som

 • Talar och skriver flytande svenska och Engelska
 • Har god Datavana och kunskaper i Office-paketet.
 • Tidigare erfarenhet av att jobba i affärssystem/ERP
 • Är tekniskt intresserad och har erfarenhet av tunga fordon
 • Innehar B körkort

 •  

För att lyckas i rollen som Sälj- och servicekoordinator behöver du vara flexibel, duktig på att planera, prioritera och strukturera ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Under vissa perioder kan arbetet kräva ett högre arbetstempo och då kommer din förmåga att hantera stress väl till pass. Vi vill att du har erfarenhet från arbete i en liknande roll och ett stort intresse för teknik och maskiner.

Aebi Schmidt är en arbetsgivare som är mån om sina medarbetare och vi vill att du ska trivas. Låter detta som en spännande utmaning för dig? Välkommen med din ansökan!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Sälj- och servicekoordinator till Skänninge

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Dela detta jobb