saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Sales Support medarbetare till KONE

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Sales Support medarbetare till KONE

Är det dags för dig att ta nästa steg i din karriär inom kundservice, administration och/eller masterdatahantering? Se hit, för KONE söker nu två nya administratörer som ska ingå i deras second line team ´SCA Sales support´ som kommer ingå i deras Skandinaviska supportteam.

Arbetsbeskrivning
Teamets huvudsakliga arbetsuppgifter finns inom arbete som är av second line karaktär, kopplad till avtalsadministration och upprätthållande av aktuell masterdata i vårt affärssystem SAP. Detta innebär en varierande vardag där du ena stunden utreder svårare kundärenden med koppling till masterdata och avtalstydande, till att ta ut rapporter till såväl säljare som ledare inom bolaget. Du har daglig kontakt med både slutkunder och säljare, med e-post/ärenden som ditt huvudsakliga verktyg för kommunikation.

Vem är du?
Vi söker dig som har 1-3 års erfarenhet av kundservice/-support eller säljstödsuppgifter, där du vet med dig att du vill och kan stå upp för ordning och reda för att säkerställa att leveranserna blir enligt det som överenskommits. Du har fördelaktigt tidigare erfarenheter av arbete i affärssystem och/eller CRM-system där du har en förmåga att se hur felaktigt registrerade värden skapar felaktiga resultat. Vi tror att du är en van användare av bland annat excel och har en naturlig vilja att lära dig mer i de verktyg du arbetar med för att förädla dina kunskaper och effektivisera det arbete du utför, oavsett vad.


Tillika behöver du ha erfarenhet av administration och att ha datorn som arbetsverktyg för att kunna lyckas i rollen. Som person passar du in i beskrivningen lyhörd, serviceminded, samarbetsorienterad och stöttande till kollegor som behöver din support, precis som du kommer behöva deras i det vardagliga arbetet. Språkkunskaper i de andra Scandinaviska/Nordiska/Baltiska språken är merieterande.

Du erbjuds
Din position ingår i ett av KONEs mest uppskattade Skandinaviska supportteam, där vi arbetar över landsgränserna sömlöst och samarbetar som en grupp oavsett vilket land du är stationer i. Konsultuppdraget erbjuder omgående start som förväntas löpa under 6-12 månader, med möjlighet till överrekrytering till KONE. Gruppen består av både erfarna administratörer och dem som nyligen startat sin karriär inom denna viktiga roll. I ditt team kommer du som ny på KONE få en mentor som ansvarar för din upplärning under hela introduktionsperioden. Arbetstiderna är normalt förlagda måndag till fredag mellan 08:00 och 17:00 med möjlighet med både flex-och hybridlösning. an vara ditt nästa steg karriären. KONE strävar efter att konsulter överrekryteras efter 6-12 månader i rollen.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se eller Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se.

Om KONE
Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow®. Tillsammans med våra partners och kunder över hela världen hjälper vi städer att bli bättre platser att leva i. 2021 hade KONE en omsättning på 10.5 miljarder euro och vid årets slut över 60 000 anställda. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

 

Dela detta jobb

Logo
Sales Support medarbetare till KONE

Jurek