saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Sales Manager Giftcards till Awardit

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Sales Manager Giftcards till Awardit

Vill du vara en del av det största företaget och plattformen för lojalitets-, incitaments- och presentkortsprogram i Norden?
Till Awardit söker vi nu en driven, strategisk och resultatinriktad Sales Manager till Giftcard som vill vara med och forma framtidens lojalitetsprogram med visionen att vara marknadsledare i Europa!

Awardit är Nordens största och ledande aktör inom presentkortslösningar och lojalitetsprogram. De är specialiserade på att hjälpa företag att motivera och belöna sina anställda, partners och kunder genom att erbjuda innovativa, unika och skräddarsydda lojalitetslösningar. Genom kombinationen av deras expertis inom lojalitetsbranschen och deras innovativa teknologi och med kontor i Sverige, Danmark, Tyskland och Österrike fortsätter Awardit att växa genom att driva tillväxt och framgång för deras kunder!
Awardit börsnoterades år 2017 och har sedan dess genomfört elva förvärv av olika bolag för att stärka sin verksamhet. Ett av de förvärvade bolagen är Reatin24, som är Nordens största processor av presentkortslösningar.

Arbetsbeskrivning
Inom rollen ansvarar du för att hitta och driva nya affärer och utöka Awardits kundstock. Du kommer att ingå i ett säljteam som ansvarar för hela Awardits produktportfölj men jobbar samtidigt tätt med hela teamet inom affärsområdet Giftcards.
Inom rollen arbetar du primärt mot VD, ekonomi- och finanschef, teknisk chef, e-handelschef eller marknadschef hos Awardits kunder, därav är det viktigt att du känner dig trygg i att möta personer på ledningsnivå och inte sällan ett flertal personer samtidigt. Dina ansvarsområden innefattar:

 • Bearbeta nya kunder inom affärsområdet Giftcards. Hitta leads, bygga pipeline och stänga affärer.

 • Ansvara för hela säljprocessen; från initial kontakt, möten, presentationer, offertförfarande, avtalsförhandling till signerat avtal.

 • Vårda och utveckla Awardits mycket goda prospekt- och kundrelationer.

 • Uppnå och helst överträffa månatliga och kvartalsvisa försäljningsmål.

 • Löpande uppdatera produktutvecklingsteamet om kundbehov och marknadstrender.

 • Nära samarbete med införandeteamet och säkerställa en sömlös övergång från försäljning till implementering.

Kvalifikationer

 • Minst 5 års erfarenhet av försäljning, gärna inom SaaS-försäljning.

 • God förmåga att bygga långsiktiga relationer

 • Dokumenterad framgångsrik track record inom B2B-försäljning.

 • Starka kommunikations- och samarbetsfärdigheter.

 • Förmåga att arbeta självständigt och i team.

 • Du ska alltid ha kunden, och kundens nytta av en presentkortslösning, i fokus.

 • Förmåga att vara självdrivande i säljprocessen.

 • Kandidatexamen i företagsekonomi eller relaterat område är meriterande.

Då säljprocesserna kan vara långa ser vi uthållighet med bibehållet högt driv och motivation som en viktig egenskap. Du behöver tycka att det är roligt att hålla en löpande kontakt med alla kundprospekts, oavsett nära signerat avtal eller ej.

Du erbjuds
En spännande möjlighet att vara en del av en ledande aktör inom lojalitetsbranschen där du får vara med och forma Awardits fortsatta tillväxtresa. Du erbjuds en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö med karriärmöjligheter. Du kommer att vara en del i ett dedikerat säljteam som strävar efter att leverera högkvalitativa teknologiska tjänster. Tjänstens omfattning är heltid med möjlighet till viss flex och du erbjuds en hybrid arbetsmiljö. Resor inom tjänsten förekommer.

Ansökan
I den här processen samarbetar Awardit med Jurek och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Kaponen, hanna.kaponen@jurek.se.
Vill du vara med på vår framgångsresa och bidra till att Awardit blir marknadsledare i Europa? Då är du varmt välkommen med in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Awardit
Awardit AB (publ) är en ledande operatör av kundklubbar, lojalitetsprogram, säljmotivationsprogram, digitala poängvalutor och poängshoppar. Bolagets största ägare är riskkapitalbolaget Visionalis AB (en del av LMK Industri) och Niklas Lundqvist (grundare). Awardit noterades på Nasdaq First North Growth Market den 5 december 2017. I Awardit-koncernen ingår dotterbolagen Rewardit AB, Awardit CLS AB, Awardit Motivation Service AB, Sponsorhuset AB, Retain 24 AB, Awardit Market2Member AB, MBXP ApS (inkl. Convenient Card och Paygoo), The Inspiration Company TIC AB samt Prämie Direkt GmbH.

Dela detta jobb

Logo
Sales Manager Giftcards till Awardit

Jurek