saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sales Executive - Inbound Sales

Företag Swedbank Pay
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Sales Executive - Inbound Sales

Starka tillsammans - Bli en av oss 

Som en av Nordens främsta inom betallösningar kan vi erbjuda en stimulerande och kreativ arbetsmiljö. Vi är öppna för nya idéer och arbetssätt, samtidigt som vi alltid strävar efter att göra det enkelt och lätt för våra kunder.

Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap där vi tar hand om varandra, samtidigt som vi visar varandra uppskattning, är vi rätt arbetsplats för dig.  

Nu söker vi säljare till teamet Direct Sales inom vårt affärsområde, Small and Medium Businesses. Vi är länken mellan våra produkter/tjänster och våra kunder. Vi ansvarar för försäljning och tillväxt men framförallt att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. 

Är du kreativ, nytänkande, brinner för kunden och kan sälja - Då är du rätt för oss! 

Mer om jobbet I Direct Sales teamet säljer vi betallösningar som hjälper våra kunder ta betalt online och i butik. Vårt uppdrag är att stärka Swedbank Pays fokus på försäljning mot mindre och medelstora kunder (SMB).

Arbetet består av att: 

  • Bearbeta potentiella kunder via telefon/e-mail eller andra digitalaverktyg

  • Up- och cross sales på befintliga kunder

  • Ta fram affärsförslag, förhandla och upprätta avtal

  • Självständigt prospektera och bearbeta potentiella kunder

  • Aktivt omvärldsbevaka inom området betallösningar

Vi letar efter dig som: vill ha kul på jobbet tillsammans med ett härligt gäng drivna säljkollegor som utmanar och utvecklar varandra. Du trivs med att lyfta telefonen, är orädd, ihärdig och har ett starkt kundfokus. I tillägg är du affärsmässig och lösningsorienterad samt pratar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

Vi vänder oss i första hand till dig som har några års erfarenhet av  försäljning med goda resultat. Har du även kompetens inom betallösningar är det ett plus. Det viktigast för oss är dock att du gillar försäljning och är målorienterad. 

Vad kan vi erbjuda dig? Du får arbeta tillsammans med drivna och inspirerande kollegor och kommer vara en nyckelspelare i vårt arbete med inbound sales. Vi erbjuder alla våra medarbetare ett attraktivt förmånspaket och du har stora möjligheter att utvecklas och påverka din arbetsvardag.

Vi erbjuder en härlig arbetsmiljö i vårt centralt placerade kontor på Kungsgatan 36 i Stockholm.

Vill du bli vår nya Sales Executive- Inbound? Skicka din ansökan redan idag! Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Placeringsort: Stockholm.

Sista ansökningsdag är 2023-05-31. Ansökningarna behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tillämpar provanställning. Vid frågor gällande tjänsten kontakta, Peter Lundmark 073 231 06 82 

Finansförbundet: Heidi Larsson +46 498-20 97 58  
SACO: Sofia Enekvist +46 498 20 77 84 

Vi värdesätter de kvaliteter som en mångfald av människor tillför i vår verksamhet. För att vara så fördomsfria som möjligt i vår rekrytering använder vi oss av anonymisering av CV:n. Vi ber dig även utesluta: namn, ålder, kön och bilder i ditt personliga brev.

Vi har redan valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför kontakt från externa rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

På Swedbank Pay jobbar vi tillsammans för att skapa en värld där betalningar mellan köpare och säljare kan ske så tryggt och enkelt som möjligt – oavsett om mötet sker online eller i butik.

Vi drivs av innovationskraft och vår strävan efter att hjälpa människor, företag och samhällen att växa. Idag är vi ett av de ledande företagen inom betallösningar med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Något som inte hade varit möjligt utan våra engagerade och kompetenta medarbetare! Vår verksamhet genomsyras av våra värderingar – Öppen, Enkel och Omtänksam i allt vi gör.

Swedbank Pay är ett affärsområde inom PayEx Sverige AB. Ett helägt dotterbolag till Swedbank AB

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

 

Dela detta jobb

logga
Sales Executive - Inbound Sales

Swedbank Pay