saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sales Analyst / Net Revenue Manager till Orkla Foods i Malmö

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-13

Ansök nu

Sales Analyst / Net Revenue Manager till Orkla Foods i Malmö

Orkla Foods Sverige söker nu en Sales Analyst / Net Revenue Manager som vill vara med och skapa en hållbar och lönsam tillväxt. Du kommer att arbeta på det moderna och inspirerande huvudkontoret i centrala Malmö och ha en operativ och spännande roll där du ligger nära affären. Som Net Revenue Manager kommer du framför allt att ansvara för utveckling av arbetssätt och analys av data, kopplat till Orklas försäljning- och lönsamhetsaktiviteter. I rollen är du en värdefull och naturlig sparringpartner mot kund- och kategoriteamen inom Retail. 

Vad erbjuder Orkla dig?
Du kommer att arbeta i en levande och dynamisk miljö med härliga kollegor som brinner för Orklas välkända produkter. Orklas kultur präglas av ett högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Ansvara för att analysera och proaktivt driva affärsmöjligheter internt tillsammans med kundteam samt agera övergripande stöd mot kategori-, shopper-, säljkår- och marknadsteam.
  • Ansvara för att löpande förmedla utvecklingen av Orklas mest värdeskapande kategori- och NRM-aktiviteter (sortiment, kampanj, prisutveckling, etc) och utifrån denna ge rekomendationer framåt.
  • Upprätthålla och utveckla rapporter och processer.
  • Agera lokal superuser och sparringpartner i Orklas insiktssystem inom Retail (t.ex. Nielsen etc.).

Vem söker vi?
Du har en relevant eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet från FMCG. Har du erfarenhet av Nielsen-databaser är det meriterande. Du är systemintresserad och är van vid att både hantera större datamängder och att kombinera olika informationskällor. Dina kunskaper i Excel är goda. Som person är du nyfiken och analytisk och har ett stort intresse av affären. Du har förmågan att förstå kopplingen mellan information och data, och du kan lyfta fram det affärsdrivande i en analys och presentera det på ett pedagogiskt sätt. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som skrift.

Har vi väckt din nyfikenhet, och vill du höra mer?
I denna rekrytering samarbetar Orkla med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Amelie Rijpma på 0709-966176 eller amelie.rijpma@mpya.se alternativt Kristina Bennet på 0703–755075 eller kristina.bennet@mpya.se.

 

Dela detta jobb

Sales Analyst / Net Revenue Manager till Orkla Foods i Malmö

Mpya Finance AB