saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

REGIONSÄLJARE

Ort
Kategorier
Utgår

2024-04-30

Ansök nu

REGIONSÄLJARE

 
Drivs du av försäljning, affärer och nöjda kunder? Letar du efter möjligheten att få arbeta självständigt i en framgångsrik organisation med stark entreprenörsanda och fokus på tillväxt? Då kan rollen som Regionsäljare på vårt huvudkontor i Stockholm vara det perfekta steget i den karriären!

Uniflex hjälper företag med kompetensförsörjning och är en av Sveriges ledande aktörer inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Vi befinner oss just nu i en spännande fas och letar efter en passionerad och målinriktad individ som älskar att sälja och som vill vara med oss på resan mot nya höjder.

På vårt Stockholmskontor kommer du trivas i en härlig arbetsmiljö där du samarbetar med engagerade och kompetenta kollegor som sätter människan i fokus.  

Om tjänsten:

Som Regionsäljare kommer din huvuduppgift vara att sälja Uniflex bemannings- och rekryteringstjänster till nya kunder. Detta innebär att du bokar och genomför kundmöten, analyserar deras behov och skräddarsyr våra tjänster för att leverera skräddarsydda kundlösningar. En framgångsfaktor är att du är bekväm i att skapa kontakt och leda det personliga mötet med kund, samt att du har förmågan att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer.

En betydande del av arbetet ligger i prospekteringen av nya kunder. Med stöd av våra digitala verktyg förväntas du identifiera och utvärdera nya potentiella kunder som ligger i linje med vår strategi och vårt segment. Du kommer att samarbeta nära vårt leveransteam för att säkerställa en smidig och proffsig kundhantering.   

Du kommer att tillhöra Stockholmskontoret där du får ett bra stöd av din närmsta chef och ni kommer tillsammans att arbeta med din personliga utveckling. Under din anställning kommer du få kontinuerlig vidareutbildning för att ständigt utvecklas i din säljroll. Dessutom erbjuder vi spännande säljtävlingar samt en mycket stark företagskultur som präglas av våra värderingar Passion and Execution.

Tjänsten är på heltid med start efter årsskiftet.

Vem är du?

Som Regionsäljare är du prestigelös, resultat- och målmedveten med en näsa för affärer. Du har en utmärkt förmåga att identifiera potentiella kunder inom rätt segment och kan sedan kreativt bearbeta dem. Genom lyhördhet och god kommunikation utvecklar du givande affärer och samarbeten samt en djup förståelse för kundens verksamhet och behov. Du är skicklig på att etablera nya kontakter och komma till avslut i en affär.Du trivs att arbeta i en händelserik miljö samtidigt som du har förmågan att strukturera din kalender och ta ansvar för dina affärer. Du har en stark vilja att vinna och nå framgång tillsammans med teamet.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av försäljning. Du har med fördel arbetserfarenhet inom bemannings- och/eller rekryteringsbranschen. Om du arbetat i en bred roll med alltifrån prospektering till avslut så är det självfallet en fördel. Naturligtvis har du körkort och du behärskar svenska och engelska helt obehindrat.

Om verksamheten
Uniflex är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag och finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40-tal orter. Uniflex är en del av den börsnoterade koncernen PION Group som bedrivs under bolagen; Uniflex, Poolia, QRIOS, Student Node, Roi Rekrytering och Workspace Recruit.

Vår kultur bygger på en grund av engagemang för våra kunders behov, utförande utan undantag och en genuin omsorg om varandra. Vi är en organisation som sätter människan i fokus och våra värderingar Passion & Execution genomsyrar allt vi gör.

Passion (PUT YOUR HEART IN IT) & Execution (AND MAKE IT HAPPEN)

 Uniflex värdesätter ett hållbart arbetsliv med bra arbetsvillkor. Vi är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade och har kollektivavtal. Vår viktigaste tillgång är våra medarbetare och självklart erbjuder vi;

  • Ett fördelaktigt provisionssystem 

  • Kompetensutveckling och utbildningsdagar

  • Karriärvägar inom koncernen

  • Tjänstepension

  • Försäkringar (sjukdom, arbetsskada, omställning, föräldralön)

  • Friskvårdsbidrag

 Låter detta intressant? Tveka in att skicka in din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

logo
REGIONSÄLJARE

Workspace Recruit