saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Regional Sales Manager till SSAB

Ort
Utgår

2023-04-25

Ansök nu

Regional Sales Manager till SSAB

Om företaget
En starkare, lättare och mer hållbar värld!

SSAB är ett globalt stålföretag som är världsledande inom höghållfasta stål och relaterade tjänster. Vår vision är att bidra till en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB siktar på att bli det första stålföretaget i världen att erbjuda fossilfritt stål på marknaden 2026, och att i stort sett ta bort koldioxidutsläppen från vår egen verksamhet kring 2030.

Är du en driven och positiv person som vill utvecklas tillsammans med SSAB på resan från ledande tillverkning av högkvalitativa rör till att kombinera det med fossilfri ståltillverkning som första stålbolag i världen? Vi tänker affärer med marknadsledande rör till våra framgångsrika kunder! Verkar det spännande så kan detta vara rätt jobb för dig! Vi söker nu en kundansvarig Regional Sales Manager för region syd Sverige som vill bli en del i vårt team.

Dina arbetsuppgifter
Som resande säljare av stålrör inom SSAB Europe är du kundansvarig för både större och mindre kunder verksamma inom olika industrisegment.

Du kommer att arbeta med försäljning till både befintliga och nya kunder med fokus att skapa varaktiga relationer. Genom att arbeta i team tillsammans med kund och andra professioner inom SSAB-koncernen får du möjlighet att vara med och utveckla nya lösningar som skapar värde för kunden. Du planerar, prioriterar, koordinerar och genomför till stor del själv kundaktiviteter och besök samt håller i prisförhandlingarna inom ditt försäljningsområde.

Du ingår i ett team inom division SSAB Europe och försäljningsenheten för den Svenska marknaden där vi ansvarar för försäljningen av olika typer av rörprodukter som produceras i våra två rörverk i Finland. Du rapporterar till försäljningschefen för SSAB Europe´s verksförsäljning i Sverige. Arbetet innebär ca 80 resdagar/år och en del övernattningar. Ditt geografiska ansvarsområde är södra Sverige och vi ser det som en fördel om du är bosatt med placeringsort i eller i anslutning till Halmstad.

Din profil
Vi söker en driven person med starkt sinne för affärer och tekniskt intresse som vi tror kan axla rollen på ett bra sätt efter en kortare introduktion och som på sikt har potential att utvecklas ytterligare med större ansvar. Vi hoppas att du vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärsdriven verksamhet, kanske i en roll som teknisk säljare men det kan också vara inom närliggande ansvarsområden. Likväl är det positivt med eftergymnasial utbildning inom relevanta områden.

Som person har du ett genuint intresse för, och en förmåga, att bygga långsiktiga kundrelationer och har en god social kompetens. Du har en stark egen drivkraft, är engagerad och initiativrik och är van att leverera på uppsatta mål. Därtill vill du bli duktig på att se och skapa kundvärde och vill vara med och utveckla kundens affär. Du har både viljan och förmågan att fatta egna kloka beslut inom givna ramar samt trivs med ett stort eget ansvar och tycker om att lära dig nya saker.

Du är trygg i Microsoft Office-paketet, det är också en fördel om du har erfarenhet av att jobba i Salesforce. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav likväl som B-körkort.

Vi erbjuder
En världsledande produktportfölj nu och i framtiden, kompetenta kollegor och fina möjligheter till en aktiv fritid för rätt balans i livet.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck, telefon 072-090 89 80 eller e-post marie.saleback@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast 24 mars, 2023. I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

 

Dela detta jobb

logga
Regional Sales Manager till SSAB

Premier Service AB