saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Receptions- och Butikschef till Gustavsvik

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Receptions- och Butikschef till Gustavsvik

Receptions- och Butikschef till Gustavsvik

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gustavsvik letar efter nästa stjärna till sitt team! Här trivs du som är driven, serviceinriktad och ansvarstagande. I rollen som Receptions- och Butikschef får du möjligheten att bli en viktig del av Örebro läns största besöksmål. Läs vidare och ansök redan idag!

TJÄNSTEBESKRIVNING

Som Receptions- och Butikschef ansvarar du för vår reception och butik på badet samt under sommarmånaderna för vår livsmedelsbutik, glasskiosk och bemannade aktiviteter på campingen.
Du har ansvar för kassasystemet och utveckling av detta och ser det som en rolig utmaning att också driva utvecklingen av vår försäljning och vårt produktutbud.

Antalet medarbetare på de olika avdelningarna varierar under årets gång och når sin absoluta höjd under sommaren. I rollen som Receptions- och Butikschef är det ditt ansvar att schemalägga och bemanna de olika avdelningarna genom befintlig personal men även genom nyrekrytering. Du är en viktig del när det kommer till coaching och kompetensutveckling inom teamet. Rollen går delvis ut på att hålla ett helhetsperspektiv och arbeta strategiskt, men du är även beredd att hoppa in i driften vid behov. Du kommer att tillhöra vår operativa ledningsgrupp.

Exempel på dina arbetsuppgifter som Receptions- och Butikschef:

• Schemaläggning och fördelning av personal
• Kassa- och entrésystem
• Coacha och vidareutveckla kompetenser hos dina medarbetare
• Utveckla verksamheten och erbjudandet vidare på dina avdelningar
• Rekrytering
• Arbeta i driften vid behov

Personprofil
Du är en person som brinner för service och att ge gästerna den bästa möjliga upplevelsen. Gästerna är alltid prioritering nummer ett – du trivs därför att arbeta med människor och har god vana av det sedan tidigare. Du är trygg och kommunikativ och leder dina medarbetare på ett prestigelöst sätt genom att föregå med gott exempel. Kör det ihop sig i driften så är du beredd att direkt hoppa in där det behövs. Att lösa problem och bidra med positiv energi faller dig naturligt, samtidigt som du är lyhörd för såväl gäster som medarbetare. Du har ett affärsmässigt tänk och kan se förbättringar som kan öka merförsäljningen.

Du har tidigare erfarenhet av arbetsledning och trivs i en roll där du får ta mycket ansvar direkt. Vi ser det som viktigt att du har jobbat inom service- och försäljningsyrken tidigare och därför har god vana av att ta hand om kunder/gäster.

För rollen som Receptions- och Butikschef söker vi dig som har:

• Tidigare erfarenhet av arbetsledning/personalansvar
• God vana av service- och försäljningsyrken
• Mycket god kommunikationsförmåga i såväl svenska som engelska

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Grunden är dagtid under vardagar, men tiderna kan variera över veckans alla dagar
Plats: Örebro
Semester: Möjligheten till semester under vår absolut högsäsong är begränsad

Företagspresentation
Gustavsvik har en av Sveriges största femstjärniga camping- & stugbyanläggningar. Vi har även ett av Sveriges största badäventyr Lost City samt gym, motionsbad, restauranger, utomhusbad, relaxavdelning och aktiviteter såsom äventyrsgolf och barnklubb. Vi är Örebro läns största besöksmål med drygt 600 000 besökare per år. Vi söker dig som med glädje och engagemang tillsammans med oss vill skapa minnesvärda upplevelser för våra gästers trivsel, hälsa och välmående.

Gustavsvik står inför en spännande tid med utveckling av vår anläggning. Vi har en lång historia som sträcker sig från 1938 och vi fortsätter hela tiden ta nya steg framåt. Gustavsvik är en stor aktör inom besöksnäringen med starka och engagerade ägare som driver verksamheten framåt. Läs gärna mer på vår hemsida: www.gustavsvik.se

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logo
Receptions- och Butikschef till Gustavsvik

PerformIQ