saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Rådgivare till Piteå

Företag Sparbanken Nord
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-28

Ansök nu

Rådgivare till Piteå

Vi söker dig som är en stjärna på kundbemötande, som brinner för det goda värdskapet och att få göra skillnad för människor. Vi tror att just du kommer att trivas hos oss.

För här ligare arbetsplats får du faktiskt leta efter.

Är det något vi på Sparbanken Nord gör så är det att arbeta för att den plats vi och våra kunder kallar här ska bli ännu bättre. Det gör vi via vårt samhällsengagemang där projekt, idéer och visioner blir verklighet och skapar värde för många människor. Det gör vi genom att vara en inkluderande och varm arbetsgivare till 200 helt unika medarbetare. Och - framför allt – genom allt som dessa superhjältar gör för våra kunder. Varje dag.

I dina arbetsuppgifter ingår att vara ett viktigt ansikte utåt för banken, möta och göra skillnad för människor och ge service i världsklass. Det gör du genom att vara en duktig lyssnare, som hittar lösningar och har lätt för att skapa förtroende. Du blir en av våra rådgivare som i kassa/kundtjänst träffar kunder vid spontana och till viss del bokade möten. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ge vägledning och stöd med digitala tjänster, till både privatpersoner, föreningar och UF-företag. För att trivas i rollen är det viktigt att du har lätt för att utveckla goda kundrelationer och att du uppskattar ett socialt och kundnära arbete. Vi lovar dig en omväxlande tjänst där du har möjlighet att växa.

Du har förmodligen läst på gymnasiet, gärna ekonomi, och kanske har du jobbat på bank eller inom handeln tidigare. Eller annat som gjort dig duktig på värdskap. Men det allra viktigaste är din inställning, din vilja och ditt engagemang. Och att du vill vara en del av Sparbanken Nord.

Tjänsten är på heltid, 38,5 h/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Rådgivare till Piteå

Sparbanken Nord