saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

PTV i Göteborg söker sin nästa Innesäljare

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

PTV i Göteborg söker sin nästa Innesäljare

PTV Nordics AB är en leverantör av mjukvara för ruttplanering för transporter av gods och människor. Vill du bli en del av ett team som arbetar med den senaste tekniken inom området och bli deras ansikte? Tjänsten innebär mycket kundkontakt och goda möjligheter till att avancera inom företaget. Så är du tekniskt intresserad, gillar försäljning och tycker om kundkontakt så vill vi höra av dig!

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta att:
• Informera om PTV:s lösningar och boka möten över telefon för PTV:s säljare
• Söka och ringa nya potentiella kunder samt kontakt med befintliga
• Informera, diskutera och boka möten med potentiella kunder
• Delta i marknadsföringsaktiviteter som till exempel mässor
• Skapa marknadsmaterial och uppdatera digitala kanaler

Tjänsten innebär att du fördjupar dina kunskaper i produkterna och säljprocessen för att potentiellt på längre sikt övergå till en roll som teknisk säljare eller affärsutvecklare.

Vem är du?

Du är kommunikativ och du kan uttrycka dig väl. Kalla samtal är du trygg med, som person självgående och har skinn på näsan. Du drivs av uppsatta försäljningsmål. Du är också inlyssnande och lösningsfokuserad och du motiveras av att hitta rätt lösning till kunden.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:
• Du har arbetslivserfarenhet inom försäljning/service, logistik eller marknadsföring
• Telefonen som ditt främsta arbetsredskap
• God datorvana och erfarenhet från CRM-system och digital marknadsföring
• Svenska och engelska behärskar du obehindrat

Har du utbildning inom logistik, marknadsföring eller liknande är det ett stort plus.

Eftersom PTV Nordics är ett litet bolag krävs att du har förmågan att ta egna initiativ och är stöttande där det behövs. PTV Nordics produkter är avancerade logistiksystem så för att kunna lära sig om produkterna och förklara dessa för potentiella kunder krävs ett intresse för IT och för logistik.

Du erbjuds

Du blir en viktig del i PTV:S kompetenta team som präglas av samarbete och lagkänsla. Ett stimulerande arbete med bra villkor och stor möjlighet till kompetensutveckling. Du kommer att arbeta på kontoret i Göteborg som idag har sju medarbetare.

I denna rekrytering samarbetar PTV med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner via mail: malin.hellner@jurek.se. Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag via www.jurek.se

Om PTV

PTV Nordics är en del av PTV Group och riktar sig mot den nordiska marknaden. Lösningar som de tillhandahåller är t.ex. PTV Map&Guide, PTV RouteOptimiser och PTV xServer. PTV arbetar med implementation, integration och även konsulttjänster baserade på våra produkter. PTV:S kunder är transportföretag, men kommer också från branscher, som normalt inte förknippas med logistik, t.ex. hemtjänst och resande servicetekniker. Genom smartare planeringssystem med hjälp av deras mjukvara kan samma uppdrag, på kortare tid, med kortare totala körsträckor och ibland även med färre bilar, vilket leder till kostnadsbesparingar och är dessutom bättre för miljön.

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
PTV i Göteborg söker sin nästa Innesäljare

Jurek