saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Procurator söker Key Account Manager till offentlig sekor

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2024-03-20

Ansök nu

Procurator söker Key Account Manager till offentlig sekor

Har du ett brinnande intresse för försäljning och vill arbeta i en miljö som präglas av gemenskap, engagemang och resultat? Drivs du av att skapa långvariga relationer och leverera resultat? Vill du vara en del av ett företag med stora möjligheter? 

Procurators framfart fortsätter och du ges nu en unik chans att vara med på resan. Nuvarande anställda beskriver rollen som utvecklande, strategisk och kundfokuserad. Du får arbeta med bolagets större kunder i olika branscher, och med livsviktiga produkter. Dessutom blir du del av ett team som har roligt på jobbet, stöttar varandra och brinner för det de gör. Låter detta som något för dig? Då ska du söka denna tjänst redan idag! 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Key Account Manager kommer du att arbeta med att upprätthålla och utveckla affärer mot flera av Procurators centrala kunder inom den offentliga sektorn. Du vårdar samarbetet och arbetar aktivt med nya förfrågningar och upphandlingar. Du har en viktig roll i att säkerställa kundnöjdhet och goda relationer samt arbetar mot uppsatta mål för ökad försäljning. Därtill arbetar du med nya kunder som tillkommer samt att du samarbetar med flera funktioner internt för att upprätthålla en positiv kundresa. Då dina kunder står för en stor del av bolagets omsättning har du en viktig roll i att agera ambassadör för Procurator.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: 

 • Arbeta med befintliga kundrelationer inom publika segment samt utveckla dessa. 
 • Säkerställa kundnöjdhet och arbeta med förbättringar. 
 • Kundaktiviteter i form av t ex besök och mässor.
 • Uppdatera och kommunicera prognoser till inköp och logistik samt ytterst ansvara för eventuella ärenden i samarbete med kundtjänst samt andra interna funktioner. 
 • Ansvara för budget och försäljningsplan i aktuellt segment, samt leverera mot uppsatta KPI:er på dessa. 
 • Säljadministration. 


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

För att trivas i rollen som Key Account Manager är du en självgående, ansvarstagande och driven person med ett brinnande intresse för att skapa värdefulla affärer. Du motiveras av att leverera resultat och har ett kommersiellt, kreativt och analytiskt förhållningssätt. Då du kommer arbeta tvärfunktionellt både internt och externt ser vi att du är en duktig kommunikatör med ett strategiskt tankesätt. Du är trygg i att hantera och driva viktiga affärer med nyckelkunder samt har en förmåga att samverka för att nå uppsatta mål. Därtill skapar du snabbt ett förtroende hos dina kunder och är en naturlig relationsskapare som alltid gör det lilla extra. Vidare ser du stort värde i teamet och anstränger dig för att skapa en god gemenskap, samt att du är flexibel i ditt sätt att vara. 

Viktigt för tjänsten: 

 • Tidigare erfarenhet från en liknande roll, branscherfarenhet är meriterande. 
 • Erfarenhet av LOU, Lagen om offentlig upphandling, är meriterande
 • Vana av anbudsarbete mot offentliga sektorn är meriterande
 • God kunskaper i  Svenska i tal och skrift.
 • God dator- och systemvana, primärt i Office-paketen. Kunskaper i SAP är meriterande. 
 • B-körkort samt möjlighet att resa i tjänsten. 


​​​​​​​OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Key Account Manager är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Procurator. Placering för tjänsten är flexibel inom Mellansverige. Du kommer ingå i ett team av flera
Key Account Managers, Säljsupport och en Försäljningschef som drivs av ett högt engagemang och värderar en god gemenskap internt. Arbetstiderna är främst förlagda dagtid, måndag-fredag och resor i tjänsten förekommer. Fina förmåner ingår samt tjänstebil. 

ÖVRIGT
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Procurator söker Key Account Manager till offentlig sekor

Eterni Sweden AB