saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Orderadministratör för uppdrag i Stockholm

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Orderadministratör för uppdrag i Stockholm

Har du erfarenhet av administration och är redo att axla en spännande roll som orderadministratör? Då har vi en utmaning som kan vara precis vad du letar efter!

Vår kund söker just nu en driven och strukturerad person som kan hantera ordermottagning och orderläggning via mail och telefon, sortera ärenden i olika flöden och ge kundservice via mail och telefon.

Som orderadministratör kommer du att bli en viktig del av teamet och hjälpa till att utveckla verksamheten framåt. Du kommer att ha en hög grad av ansvar och behöver vara noggrann och samarbetsvillig. Vidare är det viktigt att du är serviceinriktad och lösningsorienterad eftersom du kommer att ha kontakt med kunder på daglig basis. Du behöver också ha utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska i tal och skrift. För att lyckas i rollen ser vi att du har 1-3 års erfarenhet av administration, med fördel från en liknande roll.

Du erbjuds
Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet, vilket innebär att du kommer vara anställd på Jurek men arbeta hos vår kund. Det är ett heltidsuppdrag som förväntas starta omgående och pågå fram till sista augusti. Kontoret är lokaliserat i Västberga, Stockholm.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterande konsultchef felicia.pettersson@jurek.se eller mikaela.danilovic@jurek.se

Dela detta jobb

Logo
Orderadministratör för uppdrag i Stockholm

Jurek