saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Nu växer vi och söker en Senior Account Manager till Jurek Väst!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Nu växer vi och söker en Senior Account Manager till Jurek Väst!

Trivs du i en inkluderande företagskultur som präglas av driv, kvalitet, engagemang, kundfokus och inte minst arbetsglädje? Ta då chansen och bli vår nya kollega på Jurek i Göteborg!

Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö i en koncern med stark entreprenöriell anda. Du kanske redan har sett vår VD och grundare Shervin Razani i Draknästet?

Nu satsar vi i Väst och söker nya kollegor till vårt säljteam.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Senior Account Manager på Jurek ansvarar du för din egen kundstock med en individuell budget. Du säljer med glädje in våra konsult- och rekryteringstjänster gentemot olika branscher. Du bearbetar beslutsfattare på olika chefsnivåer, främst inom våra specialistområden; Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Du har ett starkt engagemang och driver ditt försäljningsarbete självständigt, både i form utav nykundsförsäljning och bearbetning av befintliga kunder. Du kommer att arbeta nära övriga säljavdelningen samt ha ett nära samarbete med våra duktiga specialister. Tillsammans med våra konsultchefer och rekryteringskonsulter skapar ni ett oslagbart team.
Vem söker vi till denna spännande tjänst?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av rekryterings- och konsultbranschen eller erfarenhet av kvalificerad tjänsteförsäljning. Vidare ser vi gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning. Viktigast i den här rekryteringen är att fortsätta bygga vårt team av drivna och engagerade kollegor, varför personliga egenskaper är av största vikt för oss. Driv, engagemang och glädje är ledord som beskriver vår kultur och vi ser gärna att du som söker vill bidra med positiv energi till vårt härliga team.

För att lyckas i den här rollen bör du vara en social och kommunikativ relationsbyggare som är prestigelös och närvarande- såväl gentemot kunder som internt mot dina kollegor. Din största passion är att arbeta med människor, samtidigt som du har ett tydligt sinne för affärer och en vilja att ständigt utvecklas i din yrkesroll.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du välkomnas till en inkluderande företagskultur som präglas av driv, kvalitet, engagemang, kundfokus och inte minst arbetsglädje. Vi erbjuder dig en mycket stimulerande och utvecklande tjänst med goda förtjänstmöjligheter på ett av marknadens mest framgångsrika rekryterings och konsultbolag.

Tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler i Våghuset vid Järntorget i centrala Göteborg.

Om verksamheten

Jurek AB utsågs år 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vårt team med en Senior Account Manager.

Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster inom våra specialistsområden juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi är idag ca 85 medarbetare internt och har 300 konsulter.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition & Employer Branding Specialist Johanna Kalered på telefonnummer 0707–369 359 eller per mejl johanna.kalered@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Dela detta jobb

Logo
Nu växer vi och söker en Senior Account Manager till Jurek Väst!

Jurek