saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

NU SÖKER VI EFTER EN DRIFTIG KUNDANSVARIG INOM BYGG TILL GÖTEBORG

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-31

Ansök nu

NU SÖKER VI EFTER EN DRIFTIG KUNDANSVARIG INOM BYGG TILL GÖTEBORG

Vi växer och vi vill ha med dig på vår resa! Är du en öppensinnad person som gillar att ta dig an nya utmaningar? Vi tror att du kan passa bra – precis som du är. Nu söker vi dig som vill utforska marknaden som vår nästa kundansvarig. Vi söker ingen särskild personlighetstyp. Du kanske är snickare, arbetar på ICA eller i klädbutik. För oss spelar din bakgrund inte så stor roll. Vi tror på att vem som helst kan bli en skicklig kundansvarig hos oss genom sina egenheter. Därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

OM TJÄNSTEN

Kanske vill du, som oss, alltid lite mer? Lite lite längre? Varje dag? Vi gillar att lära oss mer, tar till oss saker lätt och är lyhörda inför såväl kunder som varandra. Det får gärna stämma in på dig också. Du kanske också gillar andra saker? Som resor, tjänstebil och förmåner som telefon och iPad. Sånt har vi. Som kundansvarig blir du en del av vår rikstäckande säljkår och bidrar med specialistkunskap samt är en utvecklande partner till våra kunder. Du kommer att sälja högkvalitativa produkter inom infästning och bygga starka relationer med byggföretag. Lugn, vi lär dig alla grunder och du får en gedigen utbildning innan du blir självgående och trygg i din nya roll.

Du startar morgonen hemifrån och sätter dig sedan i bilen på väg mot ditt nästa kundbesök – Som kundansvarig utgår du sedan kring Göteborg med omnejd. Din telefon, paddan och bilen blir viktiga verktyg för att kunna utföra dina dagliga uppgifter.

Vi erbjuder:

  • Fast lön och tjänstepension + en inspirerande provisionsmodell

  • Coaching och utbildning

  • Tjänstebil

  • Telefon och iPad

Tillsammans gör vi dessutom härliga resor till länder som Spanien, Italien och England. Var med och välj vart vi åker nästa gång. För oss är det även viktigt med stark teamanda – därför knyter vi ofta samman företaget genom aktiviteter. Bakom dig står också ett stöttande team som kännetecknas av behjälplighet och omtänksamhet.

OM DIG

Som redan nämnt har vi egentligen inga särskilda krav på vem du behöver vara. Vi vill hitta en person som har rätt inställning, är framåtsträvande och motiverad. Kanske arbetar du med försäljning idag men känner att du vill ta nästa steg i en roll där du får chansen att utvecklas?

Du får också gärna:

  • Ha positiv energi och gilla att kämpa hårt.

  • Ha ett intresse för att göra affärer och det där lilla extra.

  • Arbeta långsiktigt, kvalitetsinriktat och ha hög närvaro i mötet med människor.

  • Sätta mål, gilla utmaningar och vara tävlingsinriktad.

  • Alltid ha en att vilja utvecklas.

Det är meriterande, men absolut inget krav, om du har erfarenhet från byggbranschen eller har en bakgrund inom någon typ av tävlingssport eller helt enkelt bara ser dig som en tävlingsinriktad person.

VILKA ÄR VI?

ScanFast är ett rikstäckande familjeföretag med rötterna i Bohuslän och Uddevalla på den svenska västkusten. Vår verksamhet utgörs av en lösningsorienterad direktförsäljning till alla typer av byggföretag och byggindustrier i Sverige. Vi är specialister på tryckluftsdrivna verktyg som spikpistoler, eldrivna verktyg som najmaskiner och tillhörande infästning såsom najtråd, lös skruv och rullbandad spik. Kort sagt; Vi är specialister på infästning!

Träffa några av dina framtida kollegor:

Haris Ceric, kundansvarig

När jag fick veta om tjänsten hos Scanfast kände jag mig redo för något nytt, efter att ha känt att mitt dåvarande jobb var ganska enformigt. Jag ville utvecklas, både personligt, socialt och även professionellt. Jag längtade efter att träffa och få prata med människor, vilket jag idag får dagligen i min tjänst som kundansvarig. Jag får möjligheten att träffa människor, lära mig nya saker, sätta upp tydliga mål och får jobba självständigt med ett starkt förtroende från de i bolaget. Det gör att jag utvecklas, hela tiden. Hos Scanfast utmanas jag i min roll och stimuleras på många sätt och vis. Jag trivs verkligen här!

 

Följ med på en spännande resa och bli en viktig komponent i Scanfasts utveckling!

Kontaktpersoner för tjänsten är:

Tomas Englund tomas.englund@scanfast.se 0727-456726

Tenny Nilsson tenny.nilsson@scanfast.se 0727-456732

 

Dela detta jobb

logo
NU SÖKER VI EFTER EN DRIFTIG KUNDANSVARIG INOM BYGG TILL GÖTEBORG

Workspace Recruit