saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

NU SÖKER LEMAN EN SALES EXECUTIVE MED ERFARENHET INOM TRANSPORTBRANSCHEN

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-27

Ansök nu

NU SÖKER LEMAN EN SALES EXECUTIVE MED ERFARENHET INOM TRANSPORTBRANSCHEN

Är du en driven säljare som motiveras av att skapa nya långsiktiga relationer? Har du erfarenhet av försäljning inom transport- / logistikbranschen med inriktning sjö? Då kan du vara precis den vi söker! Placering med fördel i Göteborg.

LEMAN hjälper kunder över hela världen med deras transport- och logistikuppdrag, med över 100 års erfarenhet i branschen är dem ett bolag att lita på. Hos LEMAN ser man medarbetaren som den viktigaste resursen. 

I ROLLEN SOM SALES EXECUTIVE…

kommer du att ha kontakt med kunder i många olika branscher. Främst kommer du att arbeta med kunder på den svenska marknaden.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Utveckla och säkra nya affärer

• Leverera försäljningsmål i linje med affärsplan

• Förse kunder med konkurrenskraftiga förslag och följa upp offerter

• Svara på anbud

• Hantera nyckelkonton

• Konsultativ försäljning / tillhandahålla mervärdestjänster till kunder

• Besöka potentiella och befintliga kunder

• Att arbeta nära Operations / Customer Service för att säkerställa en smidig leverans för varje kund

 

Resor med övernattning förekommer i rollen, uppskattningsvis 2-3 gånger per år. De flesta kunder befinner sig något så när i vårt närområde så de flesta resor görs över dagen.

Vi ser helst att den här rollen är placerad i Göteborg men du kan också beroende på hemort vara placerad på vårt huvudkontor i Helsingborg.

Du rapporterar till National Sales Manager Sweden som utgår från Göteborg.

FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN…

är det ett krav att du har några års erfarenhet av arbete i likande roll. Det innebär att du har arbetat med försäljning inom transportbranschen / logistikbranschen och har därmed ett stort nätverk som är relevant för att vara framgångsrik i rollen. Du har erfarenhet av att jobba med försäljning till kunder som är i behov av främst sjötransport men vi ser det som meriterande om du även har arbetat med försäljning av flyg- och/eller vägtransport internationellt. Eftersom det är en internationell roll då du även har kontakt med utländska aktörer så arbetar du obehindrat på både svenska och engelska.  

B-körkort är också ett krav.

SOM PERSON…

är det viktigt att du är driven och har ett affärs- och kundfokus i världsklass. Du gillar att ingå i ett team som hjälps åt med att nå gemensamma mål även fast du är van vid att jobba självständigt mot dina kunder. Du är en problemlösare och har en ”We can do-attityd” som smittar av sig på dina kollegor. Du är inte rädd för utmaningar och förändringar och självklart gillar du att jobba hårt precis som övriga i teamet!

HOS OSS PÅ LEMAN…

kommer du till ett globalt bolag som just nu satsar och är i en tillväxtfas. Här får du möjligheten att vara med och påverka i den förändringen vi står inför. Vi vill ha med oss människor som verkligen vill vara med på vår resa långsiktigt! Därmed erbjuder vi frihet under eget ansvar och stora möjligheter till personlig utveckling inom försäljning såväl nationell som internationell. Hos oss kommer du till ett gäng drivna, proffsiga och härliga kollegor som arbetar hårt samtidigt som vi har kul på arbetet.

LEMAN GRUNDADES ÅR 1900…

och har idag 26 kontor i 9 länder och samarbetspartner i mer än 100 länder. Idag är man över 800 medarbetare på LEMAN. Vi hjälper kunder över hela världen med deras transport- och logistikuppdrag. Oavsett uppdragens storlek är vårt engagemang detsamma: att skräddarsy den lösning som både tidsmässigt och ekonomiskt är mest fördelaktigt för kunden. Det kräver erfarenhet, flexibilitet och kreativitet.

Läs mer om oss på vår hemsida: www.leman.se

OM DETTA LÅTER SOM EN SPÄNNANDE TJÄNST FÖR DIG…

är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström – jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se

 

Dela detta jobb

logo
NU SÖKER LEMAN EN SALES EXECUTIVE MED ERFARENHET INOM TRANSPORTBRANSCHEN

Workspace Recruit