saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Mötesbokare på fält till Malmö 1KOMMA5° Sverige

Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Mötesbokare på fält till Malmö 1KOMMA5° Sverige

1KOMMA5° Sverige är Sveriges ledande solcellsleverantör för villaägare och driver mot målet att alla 1,9 miljoner villaägare ska producera egen grön el med hjälp av solenergi.

Varje dag, tak för tak, från kundens första tanke på solceller till det att hushållet producerar egen grön el, hjälper vi Sveriges villaägare att bli egenproducenter med intelligent styrning av både sin egen konsumtion och produktion och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle.

Uppdraget
I rollen som mötesbokare åker du ut till villaområden och knackar dörr hos potentiella kunder med målsättningen att ENDAST boka in kundmöten tillsammans med en av våra säljare. Du bör ha god kommunikativ förmåga och vara en riktig tävlingsmänniska då en dörrknackning ej bör ta längre än 10 minuter. Då vi betalar ut provisionen månaden efter får du en fast lön på 3000 kr första månaden du är anställd hos oss, vidare är tjänsten 100% provisionsbaserad. Innan första arbetsdagen ser vi till att du får lära dig allt du behöver veta om företaget och skapar en pitch tillsammans med säljchef.

Tjänsten är en projektanställning som förlängs månadsvis med 12-30 timmars arbetsvecka. Arbetstiderna är mellan kl. 16-21 minst tre kvällar i veckan och vi ser helst att du inte arbetar under 4 timmar per pass. Tillsammans med säljchef bestämmer ni en region där du arbetar, självklart tar vi hänsyn till vart du bor. En gång i veckan sker även feedback och resultat-genomgång tillsammans med säljchef. 

Vem är du?
För att trivas hos oss bör du vara en tävlingsmänniska som älskar sälj och att träffa nya människor. Rollen kräver väldigt självständigt arbete samt ett stort driv, du bör även ha en god administrativ färdighet.

Krav för tjänsten är:

  • Ha en stark kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska

  • Tycka om kundkontakt

  • Har en positiv och lösningsorienterad attityd

  • Kunna arbeta kvällar/helger varje vecka

Vi erbjuder
Ett spännande uppdrag där du får ta eget initiativ och använda dina kunskaper inom sälj och utmanas som person. Lönen är helt rörlig utan tak och registreras när kunden signerar avtal med en av våra säljare.

1KOMMA5° Sverige strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I vår personalsammansättning vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli vår kollega.

Stämmer uppdragsbeskrivning och personbeskrivningen in på dig?
Sök då in till oss! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 15 juni 2023.

För att säkerställa att våra medarbetares värdegrund stämmer överens med 1KOMMA5º tar vi en bakgrundskontroll som en del av rekryteringsprocessen.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Mötesbokare på fält till Malmö 1KOMMA5° Sverige

1KOMMA5 grader AB