saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Maskinsäljare till Jaco Maskinservice Säffle

Ort
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Maskinsäljare till Jaco Maskinservice Säffle

Om Företaget

Vi är specialister på maskiner och redskap inom jordbruk, skogsbruk, trädgård och hem & fritid. Vi utför service och reparationer på skogs- och lantbruksmaskiner och trädgårdsmaskiner. I butiken har vi ett brett sortiment av gräsklippare, snöslungor, röjsågar, motorsågar mm. Vi har också såg- och trädgårdsprodukter och tillbehör, oljor, batterier, arbets- och skyddskläder och försäljning inom hydraulik.

Vi söker nu Maskinsäljare!

Om tjänsten

Du kommer företrädelsevis arbeta med försäljning av grönyte- och proffsmaskiner. Dina arbetsuppgifter är att underhålla och utveckla befintliga kunder samt arbete med prospektering för nykundsbearbetning. Du kommer att offerera och administrera order, samt även demonstrera maskiner av våra välkända varumärken för kund.

Din erfarenhet

För att snabbt komma in i arbetet så är det bra om du har erfarenhet av liknande arbete. Du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska och innehar BE-körkort. Innehav av CE-körkort är meriterande.

Din personlighet

Du är lyhörd, strukturerad och har förmåga att följa uppsatta tidsplaner. Du är kommunikativ och har lätt för att förstå kundens behov. Du har ett engagemang för ditt arbete, kan arbeta självständigt och tycker om att möta kunden.

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på https://bahusia.se

För mer information

Håkan Karlsson, telefon 0522-44 02 43
hakan@bahusia.se

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Maskinsäljare till Jaco Maskinservice Säffle

Bahusia Personalförmedling AB