saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

MARKNADSKOORDINATOR TILL WILLA NORDIC

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

MARKNADSKOORDINATOR TILL WILLA NORDIC

Nu finns chansen att axla rollen som Marknadskoordinator på det exklusiva husföretaget, Willa Nordic! Är du en skicklig, kreativ och erfaren kommunikatör med passion för både marknadsföring och kommunikation? Då är detta möjligheten som du inte får missa! Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Tjänsten är en tillsvidareanställning och huvudkontoret är placerat i Stockaryd. Vi kan tänka oss flexibla lösningar, där viss arbetstid kan förläggas till t ex våra kontor i Jönköping, Vetlanda och Växjö.


Om tjänsten

I rollen som marknadskoordinator besitter du en viktig uppgift i att ansvara för företagets synlighet och hela marknadsföringsprocessen. Du kommer att få chansen att hålla i olika spännande projekt och bland annat delta i att stötta säljavdelningen med att tillämpa olika processer. Du kommer att arbeta nära företagets VD och försäljningschef och vara en del av det strategiska och imagemässiga arbetet. Rollen kommer även innebära mycket kontakt och samarbete med reklam- och mediebyråer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Ansvara för hemsidans drift och underhåll

  • Ansvara för sociala medier i form av annonsering, inlägg/bevakning och utveckling

  • Projektleda och organisera inför fotografering eller filmning av hus samt redigera material

  • Ansvara för kundevents och framtagning av säljmaterial

  • Ta fram annonser och artiklar i samråd med reklambyrå

  • Säkerhetsställa framtagning av broschyrer och magasin, samt marknadsmaterial och aktiviteter lokalt

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och är väl bekant med att arbeta i projektform. Meriterande om du har erfarenhet från branschen. Vidare ser vi det som en fördel om du besitter en högskoleutbildning inom antingen marknadsföring eller kommunikation. Du har ett estetiskt öga och goda kunskaper kring både bildhantering och sociala medier.

För att lyckas i rollen bör du trivas med att ha mycket kundkontakt, kunna hantera olika typer av människor samt uppskatta att samarbeta med både kunder som kollegor. Du är en nyfiken och kreativ person som gärna kommer med nya idéer och förslag på förbättringar, speciellt när det kommer till att producera text och innehåll. Du brinner för marknadsföring och varumärkesarbete och kan sätta dig in i en kundresa där du föreslår rätt insatser för att nå ett affärsmässigt resultat.

Om Willa Nordic

Det första huset signerat Willa Nordic byggdes 1989. Redan då var vår filosofi att bygga hus på ett mer effektivt sätt än när man bygger lösvirkeshus. Vår filosofi är att bygga helt unika hus till våra kunder i en trygg byggprocess – det bästa av två världar. Sedan taket lades på vårt första hus 1989, har vi genomfört runt 4000 projekt runt om i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Tyskland och Holland.

Bra för dig att veta

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

  • Arbetstiden är förlagd på kontorstider med möjlighet till flex.

  • Du rapporterar till VD.

  • Vid eventuella frågor: Kontakta Poolias Rekryteringskonsult Jonna Jonsson på 072-177 52 68.

 

Dela detta jobb

logo
MARKNADSKOORDINATOR TILL WILLA NORDIC

Workspace Recruit