saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

MARKNADSFÖRARE TILL SOLELGROSSISTEN I TOMELILLA/LUND!

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

MARKNADSFÖRARE TILL SOLELGROSSISTEN I TOMELILLA/LUND!

Är du en Marknadskoordinator/Marknadskommunikatör som vill vara en del av ett tillväxtbolag inom en bransch som blommar? Vi har tagit Skåne med storm då vi startade här, men vårt område har expanderat till hela Sverige och din främsta uppgift blir att öka vår marknadsnärvaro och bidra till att vi är det självklara valet för våra kunder. Vi söker dig som har ett starkt driv och som ligger i framkant. Vet du att det som var nytt igår inte alltid är nytt idag, kan arbeta i Adobesviten, WordPress, Adwords, Facebook, GA3 samt GA4, då kan du vara den vi söker! Vill du jobba i en hållbarhetsbransch som gör skillnad se då till att söka redan idag!

Lokalisering: När du är varm i kläderna kan du utgå ifrån ditt hem i Skåne. Så du kommer ha stor frihet i vart du väljer att arbeta ifrån, men vi ser helst att du kan ta dig till vårt huvudkontor i Tomelilla och säljkontor i Lund mer frekvent.

SOM MARKNADSFÖRARE HÄR…

på Solelgrossisten får du vara en del av ett bolag som gör skillnad – på riktigt! Vi fortsätter att växa och behöver ännu en viktig medarbetare till vårt lag. Runt dig kommer du få personer med teknisk höjd, mycket kunskap om branschen, en kompetent styrelse och starka ägare. Arbetsmiljön är trivsam och behöver du en hjälpande hand så räcker det med att du frågar en kollega en gång – resan gör vi nämligen tillsammans!

Du arbetar nära företagets ledning och rapporterar till Marknadschefen. Du ingår i Sälj- och marknadsteamet som idag består av 11 personer. Din roll blir att jobba operativt med att stödja och driva företagets marknadsnärvaro framåt i koncernens båda bolag. Du är delaktig i att utveckla marknadsföringen och försäljningen i alla tänkbara kanaler – digitala och traditionella.  

 Några av dina spännande arbetsuppgifter:

 • Arbeta med koncernens marknadsnärvaro på exempelvis sociala medier, hemsida, tidningar och mässor.

 • Utveckla och uppdatera vår hemsida.

 • Utföra operativt arbete med till exempel layout, annonsering, analys, content, mässplanering, sökmotoroptimering och uppföljning.

 • Skapa och genomföra marknadsaktiviteter samt ansvara för företagets exponering i sociala medier på främst Facebook och LinkedIn och Youtube.

 • Samla in och analysera data för att optimera synlighet samt försäljning online.

 • Ansvara för koncernens trafikdrivning via både köpta och ägda kanaler.

FÖR ATT LYCKAS SOM MARKNADSFÖRARE…

 • Har du en relevant eftergymnasial utbildning samt minst ett par års erfarenhet av arbete med marknadsföring.

 • Hanterar Adobesviten, WordPress, Adwords, Facebook, GA3 samt GA4.

 • Tycker det är kul att skriva texter och tar dig gärna an utmaningen att förvandla teknisk information till marknadsföring och vet hur sökmotorerna fungerar.

 • Du har vana av att skapa bildmaterial med ett starkt estetiskt sinne.

 • Självklart har du ett brinnande intresse för att skapa relevant innehåll, driva trafik och arbeta med konvertering.

 • Är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Dina personliga egenskaper…

är viktiga för oss! Du är ansvarstagande och ser till att bidra till de mål vi satt upp. Vidare främjar du innovation och vill tillsammans med andra komma framåt genom nya idéer och förbättringar. Då vi gör detta tillsammans är du en fena på att samarbeta och vet att laget är starkare än jaget. Vidare identifierar du problem och älskar att komma med lösningar på dessa. Du vill alltid bli bättre på det du för och ber om feedback för att utveckla såväl ditt arbete som dig själv! Sist men inte minst- Visst är det en fördel om du är intresserad av solenergi och tänker att tekniker är ganska intressanta människor. Trots allt…

SOLELGROSSISTEN ÄR…

en av landets snabbast växande grossister inom solel. Vi säljer enbart till återförsäljare och installatörer och representerar många av marknadens ledande varumärken. Men vi säljer inte bara utrustning. Vårt jobb är att se till att installatör eller återförsäljare säljer och levererar rätt lösning till sin kund. Vi står vid kundens sida hela vägen från dimensionering till driftsättning.

Vårt huvudkontor är beläget i vackra Tomelilla på Österlen i Skåne men vi har även säljkontor i Lund, Malmö, Helsingborg, Kungsbacka och Täby. Vi svarar på tekniska frågor, ger råd, utbildar och hjälper till att beräkna vid behov. Allt det som krävs för att göra våra kunders tillvaro enklare, lönsammare och deras kunder gladare.

Läs mer om hur vi får till detta på https://www.solelgrossisten.se/

FÖR ATT SÖKA ROLLEN…

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 28/5 2023. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. I den här rekryteringen samarbetar Solelgrossisten med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.

Anställning hos: Solelgrossisten

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Placeringsort: Skåne

Dela detta jobb

MARKNADSFÖRARE TILL SOLELGROSSISTEN I TOMELILLA/LUND!

Eterni Sweden AB