saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Marknads- och projektkoordinator till Womengineer!

Ansök nu

Marknads- och projektkoordinator till Womengineer!

Alla vi som arbetar på Womengineer är eniga om en sak. Världen kommer bli en bättre plats med fler kvinnliga ingenjörer. Av den anledningen vill vi att det år 2030 ska examineras lika många kvinnliga ingenjörer som manliga. Så säger Womengineers VD Marie Ideström, kanske din nya chef?

För att nå våra mål och vår vision och för att ytterligare kunna utveckla och skala upp vår verksamhet, söker vi nu dig som är driven, kreativ och är en stjärna på digital marknadsföring och projektkoordinering!

Om Womengineer:

Womengineer är en ideell stiftelse som grundades av två studiekamrater - Marie Ideström och Emelie Emanuelsson på KTH 2008. De insåg snabbt under utbildningen vilken sned könsfördelning det var och ville påverka och förändra detta.

Med stort engagemang och glöd arbetar man på Womengineer för att främja jämställdhet inom ingenjörsyrket och för att nå visionen driver man, via det stöd som man får av sina partners, två stora och framgångsrika event. Dels är det IGEday (Introduce a Girl to Enineering Day) som är en dag då tjejer och ickebinära i åldrarna 13–19 år får möjlighet att testa hur det är att jobba med teknik på ett företag någonstans i Sverige, och dels är det WEday (Womengineer day) som är ett nätverksevent där nyutexaminerade får möjlighet att under en dag träffa ett 10-tal företag på Sergel HUB och bla. speed-dejta.

Läs gärna mer om Womengineer och eventen här

Om rollen:

Du kommer in som nr 2 av anställda i stiftelsen och kommer att jobba nära vår VD i en bred roll med ansvar för marknadsföring och projektledning med kommersiellt fokus. Rollen är ny och dina möjligheter att göra skillnad och utvecklas i rollen är stora. Det är en nyckelroll där du även kommer att jobba nära de volontärer och influencers som är kopplade till stiftelsen.

Dina erfarenheter:

För att lyckas och trivas i rollen är du troligen i början av din karriär med något års erfarenhet av en liknade roll där du arbetat med marknadsföring i digitala kanaler, SOME samt nyhetsbrev. Det är ett krav att du har en akademisk examen inom marknad och kommunikation alternativt annan eftergymnasial utbildning inom området. Vi vill att du har erfarenhet av att skapa content i något CMS (vi har Wordpress) samt att du har viss vana av att arbeta i CMR system (vi har Hubspot). Vi vill också att du talar och skriver flytande svenska och engelska samt att du är van användare av Officepaketet. Det är meriterande om du även jobbat med försäljning i någon form samt om du jobbat med eventplanering och koordinering.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen kommer du att arbeta med att utforma, planera, koordinera och genomföra marknadsföringskampanjer i våra digitala kanaler och SOME, samt skapa nyhetsbrev och analysera utfall. Vi arbetar i Hubspot så vi vill att du har erfarenhet av det eller liknande CRM-system.

Du kommer tillsammans med VD skapa marknads- och aktivitetsplan samt planera och koordinera och genomföra event. I samband med eventen kommer du att vara frontfigur så du behöver tycka om att hålla presentationer och prata inför många personer.

Vår webb är central i vår marknadsföring och du blir den som skriver, tar fram innehåll och uppdaterar den och du kommer även att projektleda och koordinera olika projekt som är kopplade till våra olika event.

Idag sköts försäljningen till stor del av VD men vi vill att du är en del i försäljningsarbetet och initierar kontakter samt bearbetar potentiella och befintliga samarbetspartners samt sponsorer via våra olika kanaler.

Vem är du?

Som person är du utåtriktad och kreativ med både driv engagemang och uthållighet. Du har förmåga att strukturera och organisera ditt arbete och har ett kommersiellt fokus Eftersom rollen är ny tror vi att du tycker det är spännande och roligt att vara med och bygga upp samt utveckla rollen och arbetet från grunden. Vi tror också att du trivs i en organisation som är entreprenöriell, med högt i tak och med engagerade, kreativa och framåtsträvande kollegor.

Därför ska du välja att jobba hos oss!

Vi jobbar för ett större syfte som ger viktig samhällsnytta. Att bidra till att fler kvinnor väljer att utbilda sig till, samt jobba som ingenjörer, leder till mångfald och inkludering i ingenjörsyrket. Det kan även bidra till hur ingenjörsyrket utvecklas på sikt eftersom team med mångfald tar in fler perspektiv och presterar bättre.

Hos oss kommer du även ha friheten att skapa din egen roll samt vara en nyckelperson och en del i att bygga och utveckla verksamheten till det bättre. Du kommer även att vara del av en stiftelse som förespråkar och ger kontinuerlig kompetensutveckling. Kontorsplatser har vi på Jakobsbergsgatan i Impact Hub. Till en början kommer vi att vara på plats men det kommer att finnas möjlighet att arbeta remote.

Hur söker du rollen?

HOME of Recruitment har fått förmånen att hjälpa Womengineer med den här viktiga rekryteringen. Du söker jobbet snabbt och enkelt genom att svara på några få frågor och bifoga din LinkedInprofil och/eller ditt CV. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 1 oktober.

Vi kan inte ta emot din ansökan via mejl och vi önskar inte något personligt brev.

Vi jobbar kompetensbaserat i hela processen och är måna om en inkluderande, rättvis och kandidatvänlig process. Det ingår arbetspsykologiska tester, intervjuer, och referenstagning i processen. Självklart är det viktigt att du som kandidat får göra din bedömning, så vi svarar gärna på frågor och kommer göra vårt bästa för att du ska känna dig uppdaterad genom processen.

Om du har frågor om tjänsten kan du mig via mejl petra.sedlinger@homeofr.se och du kan även prova att ringa på 0708-303696

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Dela detta jobb

Marknads- och projektkoordinator till Womengineer!

Home of Recruitment AB