saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kunnig säljare till Marinshopen

Ort
Utgår

2023-06-07

Ansök nu

Kunnig säljare till Marinshopen

Erbjudande

Marinshopen i Spånga är stolta att kunna leverera kunskap, kvalitet och förtroende till alla kunder. Vi vill alltid kunna bemöta kunden och ge rätt råd och verktyg för att just dem ska ha en fantastisk båtsäsong. Just nu söker vi på Marinshopen en ny säljande eldsjäl som vill bli en del av vårt härliga expertteam.

Vem är du

Har du en bakgrund inom mekanik och det marina? Är du utåtriktad med en hög servicekänsla? Då är rollen som säljare hos oss på Marinshopen något för dig! Marinshopen är den marknadsledande aktören inom försäljning av reservdelar till båtmotorer. Vi ser därför att du har en bred teknisk förståelse för båtar och båtmotorer. Du som person drivs att kunna hjälpa andra informera och förklara tekniska frågeställningar på ett pedagogiskt sätt för en kund. Vi på Marinshopen har en brinnande passion för båtlivet och den härliga svenska sommaren, och vi hoppas kunna dela den passionen med just dig!

Om jobbet

I den här rollen kommer du som butiksäljare ansvara för att representera den professionella standard vi på Marinshopen är stolta över att kunna erbjuda. Du ska kunna ge ett positivt och hjälpsamt bemötande, och med det kunna vägleda våra kunder till det som är rätt för just dem. Som säljare kommer du vara företagets ansikte utåt och i och med det kunna erbjuda den tekniska rådgivning som våra kunder vill ha. För att lyckas i rollen ser vi att det kommer krävas erfarenhet av att arbeta med marina motorer, och det är meriterande om du även arbetat i olika reservdelsprogram inom branschen. Du kommer ingå i vårt marina team där expertis och support alltid finns nära till hands.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • 3–5 års erfarenhet av marina motorer

  • Talar och skriver svenska obehindrat

  • Talar och skriver engelska obehindrat

  • God kännedom inom Officepaketet

Meriterande

Det är meriterande om du har

  • Butikserfarenhet

  • Utbildning inom mekanik/teknik/fordon

  • Jeeves datasystem

Övrigt

Besök gärna Marinshopen/ C. Hansen Groups hemsida https://www.marinshopen.se/om-oss för att få reda på mer om vår verksamhet.

Ansökningsförfarande

Rekryteringsprocessen för den här tjänsten och ansökan görs enbart via Marinkraft.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen kontakta oss gärna. Vi jobbar med löpande tillsättning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta inte med att skicka in din ansökan, gör det redan idag!

Marinkraft – platsen för specialister och proffs!

Dela detta jobb

Kunnig säljare till Marinshopen

Marinkraft Bemanning Sverige AB