saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL SNABBVÄXANDE FÖRETAG INOM E-HANDEL

Ort
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL SNABBVÄXANDE FÖRETAG INOM E-HANDEL

Najell designar och säljer produkter för urbana föräldrar. Våra största produktkategorier är bärselar, babynests och åkpåsar. Hos oss på Najell får du arbeta med ett snabbt växande varumärke i medvind. Vår omsättning har de senaste åren haft en ökningstakt kring 100 % och vi tänker fortsätta så. Är du intresserad av att vara en del av vårt snabbväxande varumärke och skapa starka relationer med butiker och privatpersoner?


Rollen

Najell® söker nu en medarbetare till vår kundservice med placering i attraktiva lokaler i centrala Lund. Som kundtjänstmedarbetare kommer du ha en nyckelroll i vårt säljarbete online.

Du kommer ingå i vårt säljteam som ansvarar för all vår försäljning i alla våra kanaler och hjälpa föräldrar att hitta rätt produkt för just dom men också vara första instans om saker inte blivit bra. Huvudsakligen sker ditt arbete via dator på mejl eller chatt men också på telefon. Vi tror på att ha starka relationer med våra kunder och tror att du kan vara en viktig del av det. När du inte arbetar direkt med kunder kommer du vara en del av att utveckla vår kommunikation och försäljning online.

Vi erbjuder

Vi är ett tajt team som jobbar hårt för att nå uppsatta mål. Vi bidrar individuellt med våra kompetenser inom marknadsföring, produktutveckling etc., men det finns en prestigelöshet i att hjälpa varandra när så behövs. Vi tror att detta inte bara gör det roligare i vardagen utan även gör oss mer framgångsrika som företag och individer. Eftersom vi är i så stark utveckling ser vi också att det kommer finnas goda möjligheter för rätt person att utvecklas inom bolaget de kommande åren. Vi skapar vår egen framgång.

Är det dig vi letar efter?

Erfarenhet och person

Vi tror att du har erfarenhet av:

  • Kundrelationer och försäljning inom retail

  • Pratar flytande svenska och engelska är ett krav medans danska/norska/franska/tyska/nederländska eller andra språkkunskaper är en bonus.

  • Är serviceminded och bra på att förstå människor och bygga relationer via telefon och text.

  • Uppskattar ett högt tempo med stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation.

En examen i marknadsföring eller e-handel är meriterande, men din erfarenhet från en säljande roll är viktigare – gärna inom mode eller retail.

Ansökan

För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och gärna ett personligt brev. Vi är såklart intresserade av varför du söker tjänsten och vad du anser att du har möjlighet att bidra med. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka. Gärna så fort som möjligt, dock senast den 30:e september.

Om oss

Najell grundades 2012 och utvecklar produkter för urbana familjer. Vi är baserade i Lund i södra Sverige där vi kontinuerligt arbetar för att tillföra ny eller förbättrad funktionalitet till våra produkter för att göra ditt liv bättre. Läs gärna mer om oss och våra produkter på www.najell.com

Dela detta jobb

logo
KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL SNABBVÄXANDE FÖRETAG INOM E-HANDEL

Workspace Recruit