saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kundtjänstmedarbetare till NutraQ i Trollhättan

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till NutraQ i Trollhättan

Vi på Eterni söker efter svenska kundservicestjärnor som vill bli en del av vår kund NutraQ och deras härliga team som drivs av att hjälpa människor till att få en bättre vardag.  

ARBETSUPPGIFTER
NutraQ håller till i fina nya lokaler på Innovatum i Trollhättan och är i behov av att förstärka deras kundservice med fler medarbetare som älskar att arbeta med sälj och kundkontakt. 

Vi söker kundservicemedarbetare med erfarenhet av försäljning och service som vill arbeta i ett team som drivs av att hjälpa människor till att få en bättre vardag.

I din roll som kundservicemedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att du i första hand hjälper NutraQ kunder som ringer in till kundservice med rådgivning av produkterna samt att fånga upp möjligheter till merförsäljning. Du kommer arbeta med att skapa goda relationer med kunderna genom att argumentera för produkterna utifrån en behovsanalys och du kommer även att arbeta med både dagliga och långsiktiga KPI:er som du sätter upp tillsammans med din Team Manager hos NutraQ.

Under en arbetsdag kommer du främst att utföra ditt arbete via telefon och:

  • besvara inkommande samtal
  • ringa utgående samtal till befintliga kunder, som tex uppföljningssamtal och välkomstsamtal

Men du kommer även göra följande:

  • besvara mail och brev samt sköta övriga administrativa uppgifter
  • vid behov även hjälpa andra avdelningar inom organisationen


Vi tror att tjänsten passar dig som vill arbeta på ett företag som präglas av ett kvalitativt arbete i ett högt tempo. Du kommer få goda möjligheter till att få testa och utveckla din kommunikationsförmåga genom coachning och uppföljning.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill bli en del av ett härligt gäng där sammanhållningen är viktig och där vår kund NutraQ värnar om deras personal.

Som person är du en tävlingsmänniska som identifierar mål, genomför aktiviteter och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat samt sätter utmanande mål för ditt eget arbete. Du har en god förmåga att förstå konsekvenser av olika lösningsförslag och hittar den mest effektiva lösningen. Du drivs av att skapa relationer och agerar utåtriktat. Vidare ser vi att du agerar lugnt, stabilt och kontrollerat i stressiga situationer. Prioriterar och fokuserar på de för stunden viktigaste arbetsuppgifterna även vid hög arbetsbelastning och kan behålla ett realistiskt perspektiv på frågor.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som kundservicemedarbetare är en anställning hos oss på Eterni med goda möjligheter till anställning direkt hos NutraQ. Arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag-fredag och det är 37,5 tim. veckor. 
Du ska kunna arbeta under hela sommaren då du ersätter medarbetarna som har inplanerad semester.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR. 

Det viktigaste är inte vad du har för tidigare arbetslivserfarenheter - vi värdesätter din härliga personlighet och ditt driv. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Kundtjänstmedarbetare till NutraQ i Trollhättan

Eterni Sweden AB