saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Kundtjänstmedarbetare till kommande uppdrag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till kommande uppdrag

Vi på Jurek erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad/Kommunikation och Administration. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster som kommer in.

Arbetsbeskrivning
Business Support är ett av Jureks affärsområden och vi ser idag en ökad efterfrågan på kundtjänstmedarbetare från våra kunder. Jurek är specialiserade på roller inom kundtjänst och har kunder vars verksamhet opererar både nationellt och internationellt. Därför söker vi nu dig som har erfarenhet av kundtjänst arbete.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter: 

  • Kundsupport
  • Ärendehantering via telefon och mejl
  • Registrera ärenden
  • Hantera inkommande samtal från kund
  • Följa upp kundärenden
  • Orderläggning 
  • Koordinera ärenden mellan kund och operations
  • Identifiera sätt att förbättra kundupplevelsen

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av kundtjänst och vill fortsätta utvecklas inom kundserviceroller. Du är en kommunikativ person som ständigt vill förbättra servicen mot kund. Du drivs och motiveras av att lösa problem och skapar starka band såväl internt som mot kunder. För att lyckas i rollen ser vi att du har god vana av att arbeta i Officepaket, olika ärendesystem och talar samt skriver obehindrat på både svenska och engelska. Som konsult på Jurek ser vi att du är noggrann, strukturerad, serviceinriktad och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du tar ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter och vill ständigt förbättra kundupplevelsen. Som konsult och på uppdrag ute hos kund representerar du Jurek och det är viktigt att du delar våra värderingar kring att vara en god kollega och konsult.

Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund i Stockholmsområdet. Utifrån kundens behov kan du erbjudas hybridlösning och en anställning på både hel- och deltid. Som konsult hos oss har du möjligheten att prova på olika uppdrag och uppdragslängder där du samlar många arbetslivserfarenheter. Vi på Jurek erbjuder marknadsmässiga löner och förmåner. Som konsult har du en engagerad konsultchef som följer upp att du trivs, utvecklas men som också finns tillgänglig för coaching när du vill gå vidare i nästa steg i din karriär. Vid frågor kring uppdrag och vår verksamhet är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Mikaela Danilovic på mikaela.danilovic@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om Jurek rekrytering och bemanning

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

Alla aktuella tjänster/uppdrag – följ oss gärna på vår hemsida www.jurek.se och på LinkedIn.

 

 

Dela detta jobb

Logo
Kundtjänstmedarbetare till kommande uppdrag

Jurek