saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Kundservicemedarbetare i Täby

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Kundservicemedarbetare i Täby

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Initiativtagande, en prestigelös lagspelare och ett intresse för långsiktiga kundrelationer, stämmer det in på dig? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Kundservicemedarbetare hos vår kund i Täby!

Vår kund erbjuder ett konkurrenskraftigt produktsortiment inom VVS. Företaget levererar inom hela landet och har nära kontakt med ledande leverantörer för att kunna ta del av den tekniska utvecklingen både i Sverige och utomlands. I rollen som kundservicemedarbetare hos vår kund har du en viktig roll. Du arbetar med både befintliga och potentiella kunder och ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bygga och utveckla förtroendefulla relationer gentemot dessa. En stor del av kundkontakten sker via telefon och mejl, och rådgivning kring företagets produkter är en viktig del av rollen. Ett tekniskt kunnande är därav meriterande, men det är helt klart ditt professionella bemötande och din nyfikenhet som avgör hur väl du lyckas i din roll. Tillsammans med ett engagerat och sammansvetsat team finns inga begränsningar i kundnöjdhet eller i leveransen av installationsmaterial!

Personprofil
Vi söker i första hand dig som har ett stort intresse för affärsutveckling och att skapa samt bibehålla långsiktiga kundrelationer. Kanske har du en bakgrund inom byggbranschen och är tekniskt kunnig, eller så råkar din personlighet och din stora nyfikenhet vara precis det vi söker. Oavsett så trivs du som person med ett varierat arbete där du får koordinera flera arbetsuppgifter parallellt. För att lyckas i rollen behöver du vara både initiativtagande och självgående såväl som organiserad och anpassningsbar.

Det är meriterande om du har relevant branscherfarenhet, samt om du har erfarenhet av administration, försäljning eller service.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Täby

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundservice, innesäljare, innesälj, ordermottagning, order, admin, service, support, kundtjänst, sälj, försäljning, account manager, vvs, vs, bygg, administration

Dela detta jobb

logo
Kundservicemedarbetare i Täby

PerformIQ