saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kundservicemedarbetare

Ort
Utgår

2023-06-08

Ansök nu

Kundservicemedarbetare

Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking.

Om rollen
Vår kundservice arbetar med vår uthyrning av långtidsparkering och är indelad i två grupper; First line och Second line. Totalt är vi 21 medarbetare som arbetar på huvudkontoret i Marievik.

First line hanterar frågor avseende långtidsuthyrning från slutkund, via telefon och mejl. Vanligt förekommande frågor är bokningsförfrågningar, fakturafrågor samt avtalsfrågor. Det främsta sättet kunder tar kontakt med oss är via telefon och mejl och för First line är telefonen det främsta arbetsredskapet.

På vår kundservice ställs du inför en rad olika frågeställningar vilka du löser självständigt alternativt tar hjälp av en kollega. Den ena frågan är aldrig den andra lik. Vi har många kunder och hoppas på att få ännu fler varför arbetet med att möta våra kunder är oerhört viktigt.

Om dig

Du är en person som trivs med att arbeta i team som tillsammans jobbar för att möta våra kunder på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt.

Du motiveras av att arbeta mot gemensamma mål och kan hantera flera parallella uppgifter med god simultanförmåga. Du är ansvarsfull för det egna arbetet likväl för att hjälpa kollegor i deras arbete. 

För den här rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från kundservice över telefon t.ex. ett callcenter. Du har avslutad gymnasial utbildning och talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Om anställningen

Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Om oss

Hos oss kommer du att tillhöra ett team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi strävar alltid efter att vår arbetsplats präglas av personligt engagemang, gemenskap och att vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet. Vi tror det är viktigt att ha roligt tillsammans och vi alla hjälps åt för att skapa god trivsel.

Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Sumitomo kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.  Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt!  

 

Dela detta jobb

logga
Kundservicemedarbetare

Aimo Park Sweden AB