saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Konsultchef sökes till Agila

Ort
Kategorier
Utgår

2024-03-30

Ansök nu

Konsultchef sökes till Agila

Agila är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi står nu inför en expansiv fas och söker nu flertalet medarbetare till samtliga av våra team.

Vi är övertygade om att framgång börjar med engagemang hos våra medarbetare. Hos Agila, som är ett kvalificerat bemannings verksamma inom vårdbemanning, ingår du i ett team där du ständigt utmanas att bli bättre och där du är med och driver pågående utveckling. Hur du planerar dina arbetsdagar är mycket upp till dig, även om det självklart sker med stöd i form av riktlinjer, system och support. Du kan likna det vid att driva ditt eget företag i företaget. Du bygger och utvecklar dina egna konsult- och kundrelationer samtidigt som du samarbetar med ditt team.

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill utvecklas i ett nästa steg tillsammans med oss på Agila. Vi ser att du är en person som pushar dig själv att nå längre, för att du vet att det lönar sig. Du ska lockas av att själv sätta ramarna för din arbetsdag och dina resultat och du ska vara en person som drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Som person är du ambitiös och resultatorienterad med högt eget driv och en vilja att hela tiden ta nästa steg.

Du har minst ett års tidigare erfarenheter av sälj och en god affärförståelse. Du ska ha goda kunskaper i svenska eftersom det behövs för att du ska kunna utföra dina dagliga arbetsuppgifter. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter, högt tempo och många dagliga kontakter med både konsulter, kunder och dina teamkollegor.

Dina personliga egenskaper är det som främst avgör om du kommer lyckas och trivas hos oss. Dessa är:

  • Orädd och vågar utmana dig själv.

  • Strukturerad då det ofta handlar om att hålla många bollar i luften.

  • Målfokuserad och är beredd att kämpa för att komma dit du vill.

  • Har ett intresse för att göra affärer och etablera goda relationer.

  • Bra på att lyssna och förstå andra människor.

  • Har koll på dina styrkor samtidigt som du är ödmjuk inför dina utvecklingsområden.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av en social kultur där alla bidrar för att skapa en stark gemenskap. Du får en gedigen introduktion
som hjälper dig att lyckas i din roll.

Skicka in din ansökan till rekrytering@agila.se

Välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

logo
Konsultchef sökes till Agila

Agila via Netjobs