saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Kioskvärdar till Araslöv Golf & Resort

Ort
Kategorier
Utgår

2024-03-08

Ansök nu

Kioskvärdar till Araslöv Golf & Resort

Kioskvärdar till Araslöv Golf & Resort

Ett säsongsjobb för dig som vill arbeta med ett familjärt team i en rolig och livlig bransch med start i april.

Om företaget
Araslöv, ett historiskt gods som nu husar en resort i svårslagen naturskön miljö. En kort bilfärd från Kristianstad möter du en blandning av historiska och moderna lokaler där matupplevelsen är i fokus. Här serveras mat från morgon till kväll, där kvällens middag är vårt adelsmärke. Hos oss möter Du en varm och välkomnande naturinspirerad atmosfär vilket troligtvis är en av de främsta anledningarna till att vi har så många återkommande gäster. Förutom övernattande golfspelare är konferens-, bröllop-och jaktgäster en del av vår vardag på Araslöv.

Inför säsong 2024 söker vi nu efter kioskvärdar till vår anläggning. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan personal.

Dina arbetsuppgifter
Som värd för kiosken står du för försäljningen i vår kiosk på området, där vi bland annat säljer husets egna sandwiches, korv och kaffe. Allmän städning i kiosken och runt på området ingår också i de dagliga arbetsuppgifterna.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker tjänsten behöver inte ha någon tidigare erfarenhet ifrån branschen men vi ser det som meriterande om du har jobbat på till exempel en bensinmack eller liknande. Du har en positiv inställning, gillar försäljning och är kundfokuserad.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser gärna att du som person är glad och socialt utåtriktad, har ett stort intresse för andra människor och som ser till att alltid leverera god service åt våra gäster. Du är van vid att jobba självständigt och är ansvarstagande, stresstålig samt tar dig an nya utmaningar med ett leende.

Manuellt B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Information och kontakt
Denna tjänst är en säsongsanställning och tillsättning sker i början av april och varar fram till slutet av september alternativt mitten av oktober, beroende på överenskommelse. Tjänstgöringsgraden varierar från 80–100 %. Du behöver kunna arbeta kväll och helg.

Vi tillämpar löpande urval, så ansök redan idag! Sista ansökningsdagen är den 8 mars.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta Andreas Håkansson 044-590 65 07 eller Johanna Fondell 044-590 65 02.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida!

Om Wikan Personal
Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

Dela detta jobb

logo
Kioskvärdar till Araslöv Golf & Resort

Wikan Personal AB