saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Key client manager

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-03-30

Ansök nu

Key client manager

Key client manager

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du nätverka med Sveriges högst uppsatta affärsmän/kvinnor? Vill du arbeta i fräscha lokaler mitt i city? Är du en vinnarskalle som gör vad som krävs för att lyckas i rollen?
Då har vi det perfekta jobbet för dig!

I rollen som Key client manager kontaktar du högt uppsatta beslutsfattare. När du kontaktar dessa beslutsfattare tar du reda hur deras affärsplaner ser ut och vilka utmaningar de har.
När du tagit reda på vilka utmaningar de har är det ditt jobb att koppla ihop dem med rätt företag för att utveckla deras affärer. De högt uppsatta beslutsfattarna får då träffa företag som kan leverera bra lösningar som båda parter vinner på.
Vårt vinnande koncept bygger på att bjuda in till olika affärsnätverk.
Du kommer på sikt att bygga upp ett stort affärsnätverk som du kommer att nätverka med, detta skapar stora möjligheter för personlig utveckling.

Du kommer att arbeta på en attraktiv arbetsplats i ett härligt team med stor gemenskap. Gemensamt har ni mentaliteten att skapa lyckade affärer och tillsammans fira varje steg ni tar.

Personprofil
Tjänsten passar dig som är karriärsdriven och har förmågan att skapa smarta affärer.
Du besitter ett inre driv och en vinnarmentalitet. Vidare för att lyckas i tjänsten krävs det att du är ihärdig och att du har viljan att lära dig. Du är prestigelös och välkomnar förändring.

För att passa in i rollen vi söker bör du känna igen dig i detta:

• Ge upp? Vad betyder det!
• Vinnarmentalitet
• Kreativ i tanke och handling
• Målstyrd och resultatdriven
• Talar och skriver flytande svenska och engelska

Vi ser att du som söker är en person som är flexibel i tanke och handling, arbetsvillig, social och en riktig teamplayer. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Key Client Manager.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8–17
Plats: Centrala Stockholm

Företagspresentation
På Management Events samlar vi visionära ledare i över 180+ evenemang som vi skapar varje år över hela Europa. Vår historia började i Finland 1994 när vår grundare bestämde sig för att hjälpa finländarna att nätverka effektivt. Sedan dess har vi underlättat mer än en miljon affärsmöten, där möten sker mellan fyra ögon på våra arrangerade events. Det har resulterat i att vi har öppnat kontor över hela Europa. Berättelsen fortsätter med nya, innovativa affärsmodeller för att revolutionera face-to-face media, inklusive våra nya virtuella events.

Dela detta jobb

logo
Key client manager

PerformIQ