saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Key Account Manager till Roima

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-04-09

Ansök nu

Key Account Manager till Roima

Key Account Manager till Roima

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du erfarenhet av logistik eller 3PL? Drivs du av att göra affärer? Vill du vara med och starta upp ett nytt affärsområde inom ett företag vars uppgift är att göra den europeiska tillverkningsindustrin konkurrenskraftig? Då kan du vara den vi söker som Key Account Manager till Roima!

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

Roima letar nu efter deras nya stjärnsäljare. Tjänsten innebär att du kommer vara med och starta upp affärsområdet Logistics i Sverige. Motsvarande funktion finns redan på plats i Finland där den varit framgångsrik och möjliggjort nya utvecklingsmöjligheter för Roima. Nu ska Roima genomföra samma resa på den svenska marknaden.

Du ansvarar för försäljning och bearbetning av nya kunder. Du prospekterar och bearbetar kunder, men kommer även att arbeta med dina egna kunder långsiktigt. Till din hjälp har du företagets tekniska funktion där ni samarbetar för att leverera bästa möjliga lösningar till kunderna.

Personprofil
Tjänsten som Key Account Manager hos Roima förutsätter att du har ett starkt driv och intresse av att göra affärer. Här får du som har erfarenhet från logistikbranschen vara med och bygga upp en ny verksamhet på en spännande marknad. Du är en självgående person som är strukturerad och noggrann i ditt arbete. Som person är du kommunikativ och inger förtroende i mötet med kund. Vidare visar du på stor förståelse för hur din egen prestation och målfokusering bidrar till ett bra slutresultat. Du visar stort engagemang i ditt arbete och brinner för att skapa nöjda kunder. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet inom 3PL/logistik, antingen från branschen eller genom att ha arbetat med system, SaaS eller IT-lösningar tidigare.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Västerås

Företagspresentation
Roimas syfte och vision är att hålla den europeiska tillverkningsindustrin konkurrenskraftig och framgångsrik genom framgångsrika lösningar för digitalisering och optimering. Företaget besitter en stor kompetens och expertis av hela värdekedjan vilket gör de ytterst skickliga på att förstå sina kunders behov och verksamheter. Roima strävar efter att vara en europeisk specialist med en heltäckande vision och förmåga att genomföra planering och automatisering av värdeflödeskedjor, smarta fabriker, produktlivscykler och drifthantering. Som kund till Roima kan du lita på att våra experter hittar den bästa lösningen för dig, baserat på egna produkter och produkter från partnernätverk. Roima har kontor i Linköping, Västerås och Göteborg.

Sökord: logistik, 3PL, SaaS, account manager, teknisk säljare, teknisk försäljning, am, sälj, försäljning, affärsutveckling

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se och Alfred Domberg på alfred.domberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Key Account Manager till Roima

PerformIQ