saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Key Account Manager till Devoteam

Ort
Utgår

2024-03-15

Ansök nu

Key Account Manager till Devoteam

Vill du arbeta med ett gäng glada, duktiga och trevliga människor i Halmstads mest innovativa IT-konsultbolag?

Brinner du för försäljning och älskar att göra affärer? Nu söker Devoteam ytterligare en Key Accout Manager. Vi söker dig som vill vara en stark bidragande faktor till vår fortsatta tillväxtresa på den svenska marknaden med fokus på västkusten. Välkommen till ett mycket välmående och framgångsrikt bolag!

Vilka är vi på Devoteam?
Vi är ett IT-konsultföretag som främjar en kultur där medarbetarna känner sig trygga, inspirerade och glada. Vi tror att detta är den bästa miljön där människor kan växa och bygga de bästa produkterna. Vi grundades år 2000, ser långsiktigt på våra kund- och medarbetarrelationer och hoppas du ska vilja stanna länge hos oss. Det är vi på Devoteam som grundat och arrangerar den mycket uppskattade TECH-konferensen Øredev.

Om rollen
Som Key Account Manager ansvarar du för vår försäljning av team, lösningar och konsulter för både nya och befintliga kunder. Du har även ansvar för prospektering och leads-generering. Vi har under de senaste åren haft en fin tillväxt och behöver nu en nyfiken och engagerad person att förstärka teamet med som vill jobba med att driva lojalitet och motivation hos våra kunder.

Vi arbetar innovativt med att skapa och utveckla samarbetet med våra kunder, som kan vara allt från nationella bolag till stora internationella koncerner. Din insats bidrar direkt i leveranserna och tillsammans med Key Account-teamet, säljsupport och övriga medarbetare tar vi programmen och uppdragen till nya höjder.

Devoteam är ett entreprenörsdrivet bolag och arbetar aktivt för att skapa ett stort medarbetarengagemang. Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande miljö där du får chansen att vara med på företagets fortsatta tillväxtresa ut på den europeiska marknaden. Vår nya KAM blir en del av ett säljteam på fyra personer för Creative Tech Sverige där vi har kontor i Malmö och Halmstad.

Vem är du?
Du har goda kommunikativa egenskaper och är lösningsorienterad. Som person är du ansvarstagande då du är ansiktet utåt mot våra kunder samt länken mellan våra kollegor och kund. Vidare ser vi att du är initiativtagande och proaktivt driver och utvecklar vår affär. I detta gör du även behovsanalyser kring vad kunden behöver. Du är relationsskapande vilket är A och O i rollen, där relationer är en stor del av att bygga förtroende och vår affär framåt. Du är strukturerad då varje kund har olika typer av affärsuppsättning. Du behöver ha en god struktur och en noggrannhet för att kunna hålla isär kunder och förklara och anpassa dig i varje samarbete.

Kvalifikationer
• Du har minst tre års erfarenhet av försäljning inom IT-konsultbranschen och digitala produkter
• Du talar och skriver svenska obehindrat, då det krävs i arbetet.
• Du innehar B-körkort.
• Du är relationsskapande och förtroendeingivande.

Personliga egenskaper
Som person är du driven och självgående i ditt arbete. Du har en utarbetad säljprocess som du känner dig bekväm att arbeta med och har en god förmåga att bemöta kunder och förstå deras behov. Vidare är du flexibel och lösningsinriktad och drivs av att hitta den mest optimala lösningen för kund, samtidigt som du gör en bra affär.

Ansökan
Denna rekrytering hanteras av Dreamwork för Devoteams räkning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Halmstad. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.dreamwork.se bifoga vänligen CV och personligt brev. Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vill du veta mer om tjänsten och Devoteam är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, ansvarig rekryterare på Dreamwork, 0735-180904 eller christina.martinsson@dreamwork.se

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Key Account Manager till Devoteam

Dreamwork Scandinavia AB