saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Innesäljare till KONE

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Innesäljare till KONE

Är du i början av din säljkarriär och vill arbeta i en säljande roll där en stor del av din framgång är att ge en proaktiv service till de befintliga kunderna för att bygga upp för merförsäljning? Då är det här jobbet för just dig! KONE söker nu en säljare som vill vara med på den här resan och skapa erbjudanden, se nya möjligheter och hitta lösningar för kunder.

Om rollen

KONE söker dig som vill arbeta självständigt med en av företagets regioner inom Sverige, samtidigt som du uppskattar att ha ett starkt och kunnigt skandinaviskt säljteam i ryggen. Du uppskattar att dina mål är kopplade till både gjorda affärer och genomförda kundvårdande samtal, där din roll inte bara är viktig för dina egna affärer, utan även för vår långsiktiga förmåga att ha en stark relation till våra kunder. Som säljare hos KONE uppskattar du att din vardag eller arbetsvecka är delad i olika arbetsområden och ser varje område som lika spännande.

Tjänsten innebär bl.a.:
- Leads-kvalificering och direkt försäljning kopplad till inkommande Leads.
- Kundvårdande proaktiva samtal, med stor möjlighet till merförsäljning.
- Kampanjförsäljning (Cold calling)

Detta är ett konsultuppdrag på heltid 100% och som löper minst 6 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning under tiden för uppdraget.

Din profil
KONE söker någon som kan arbeta självständigt, då det är din personliga aktivitetsförmåga som styr resultatet. Rollen är en typisk innesäljar-roll som till en början sköts från kontoret, men med möjligheterna att arbeta hemifrån i en omfattning upp till 50%. Telefon och dator är dina fysiskt primära resurser, där företaget arbetar i CRM (Salesforce) för att hålla styr på arbetet och kundengagemang. Din roll ger dig stora utrymmen till egen planering inom ramen för de förväntningar som din säljchef sätter individuellt på dig. Vi tror att du som söker denna tjänst är i början på din säljkarriär (1-2 år), eller har god erfarenhet av kundservice och vill prova på att arbeta i en kombinerad roll mellan kundservice och försäljning. Dina faktiska erfarenheter är så klart viktiga, men det ska också sägas att detta är en roll som denna ger utrymme för att talang och vilja ska kunna vara en väg till framgång. Du talar och skriver svenska obehindrat och har en naturlig förmåga att kommunicera på ett formellt sätt för att ingjuta förtroende och trygghet för våra kunder.

Ansök idag!
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag och i den här processen samarbetar KONE med Jurek Marketing & Communication. Urval sker löpande, så om du tycker rollen låter intressant och passar din bakgrund så är du varmt välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev till oss via www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via mail - för frågor om tjänsten, kontakta Anna Carlsson, anna.carlsson@jurek.se

 

Dela detta jobb

Logo
Innesäljare till KONE

Jurek