saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Innesäljare med stort driv sökes till Concept Media Group AB

Ort
Utgår

2023-10-13

Ansök nu

Innesäljare med stort driv sökes till Concept Media Group AB

Om företaget
CMG-koncernen utgörs av moderbolaget Concept Media Group AB och dotterbolagen Sportservice AB, Sportservice Media AB och Cityapp.com Sverige AB. Koncernen verkar i hela Sverige men huvudkontoret ligger i Uddevalla. Vi har en stark koppling till svensk idrott och verkat sedan 1997.

Dina arbetsuppgifter
Concept Media Group utökar sin verksamhet och söker nu fler innesäljare som ska ansvara för försäljning av marknadsföringstjänster till företag och andra organisationer runt om i Sverige. Din arbetsplats kommer vara centralt belägen i Uddevalla i mycket fina lokaler. Ditt arbetsverktyg kommer att vara telefonen och mail och du kommer att bearbeta både nya och befintliga företagskunder. Du kommer att ingå i ett härligt team om 25 stycken kollegor där man arbetar i en positiv miljö med målmedvetna och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och högt i tak. Dina arbetstider kommer att vara förlagda till dagtid måndag-fredag 08-16:15 med en fast månadslön, Det tillkommer även provision och bonus. För att nå sina mål och få rätt förutsättningar att lyckas kommer du att ha tillgång till några av Sveriges bästa säljare och coacher till förfogande samt att du kommer erbjudas en intern säljutbildning allt för att du ska lyckas i din roll.

Din profil
Vi ser att du är en social, positiv person med ett starkt inre driv som gillar att utmana dig själv, Att du kommer in med massor av energi och engagemang till arbetsplatsen. Det spelar ingen roll för dig om du arbetar i ett team med kollegor runt dig eller om det är individuellt. Du behöver i detta uppdrag inte ha någon erfarenhet av försäljning utan du kommer att få vad du behöver av företaget. Concept Media Group erbjuder goda utveckling och karriärmöjligheter och har trygghet i en stark och framgångsrik organisation där alla har möjlighet att vara med och bidra, påverka och utveckla. Vi är även övertygade om att man som medarbetare växer, utvecklas och inspireras av en stark teamkänsla, därför tycker vi att det är viktigt att ha kul tillsammans - ibland även utanför arbetstid.

Om oss
Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Magnus Andersson tel 0707-858444 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Om Premier Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!

Dela detta jobb

logga
Innesäljare med stort driv sökes till Concept Media Group AB

Premier Service AB