saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Innesäljare

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Innesäljare

Brinner du för att skapa och bygga relationer? Trivs du i en vardag med många möten med andra människor? Vi söker nu en innesäljare med affärsintresse till vår kund, någon som drivs av att utveckla och utvecklas. Är det du? Då har vi rollen för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer kommunicera brett med många olika aktörer inom och utanför företaget, både via telefon och mail. Tjänsten innebär bland annat att du följer upp förfrågningar och undersöker kundernas behov samtidigt som du värnar och utvecklar relationen till dem. Du kommer ta fram och följa upp offerter till kund samt hantera eventuella reklamationer. Du tar emot, registrerar samt bereder inkommande order samtidigt som du samverkar med alla kollegor inom företaget för att ge kunden bästa service. Du kommer arbeta tätt tillsammans med våra Account Managers och noga följa produktionens och produkternas flöden.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av B2B-försäljning, gärna mot verksamheter inom vår bransch. Du är en mål- och resultatorienterad person som brinner för service. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter i stället för problem. För att lyckas i rollen behöver du vara driven, noggrann och bra på att samarbeta med andra. Du trivs i ett högt tempo, är strukturerad och har en god kommunikativ förmåga. Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav och tidigare erfarenhet av ett CRM-system är meriterande.

OM TJÄNSTEN:
Tjänsten som innesäljare är en rekrytering med anställning hos vår kund.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Innesäljare

Eterni Sweden AB