saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ica Maxi söker butiksmedarbetare till sommaren!

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Ica Maxi söker butiksmedarbetare till sommaren!

Nu söker vi butiksmedarbetare till sommaren!

Maxi ICA Stormarknad i Linköping är Östergötlands största dagligvaruhandel och idag arbetar ca 240 engagerade medarbetare hos oss. Vårt fokus är att ge våra kunder en kundupplevelse ut över det vanliga och detta gör vi alla tillsammans genom våra värderingar: Öppen kommunikation, Engagemang, Kundnöjdhet och inte minsta av allt Humor och glädje.

Om jobbet

Tycker du om att träffa människor och ge kunder service i världsklass då ska du söka till oss och bli en del i vårt härliga team.
Vi söker dig som vill arbeta i vår fina butik! Vi vill att du ska ha en positiv inställning, gillar ett högt tempo och tycka om att arbeta. För oss är det viktigt att leverera ett gott kundbemötande, varpå vi önskar att du alltid göra ditt bästa för att kunderna ska få en fin kundupplevelse. Du tycker om att sprida glädje på arbetet och som person är du även ödmjuk, driven, engagerad och en god kollega. Då vi arbetar mellan 05-22.30 veckans alla dagar söker vi dig som trivs med varierande arbetstider och vill arbeta under butikens alla öppettider. Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Är du intresserade av att jobba tillsammans med oss?

Vem är du?

Du är nyfiken, öppen och gillar att träffa nya människor. Du strävar efter att alltid ge det lilla extra i mötet med kunden. Du trivs med att arbeta i en fartfylld miljö, samtidigt som du är noggrann. Vi ser också att du har god samarbetsförmåga och kommunikativ. Vi kommer lägga vikt vi personliga egenskaper.

Om anställningen
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Deltid under sommaren

Dela detta jobb

Ica Maxi söker butiksmedarbetare till sommaren!

Yobber AB