saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Husbil- & husvagnssäljare

Företag Holmgrens Bil AB
Ort
Utgår

2023-10-08

Ansök nu

Husbil- & husvagnssäljare

Vi söker säljare till vår anläggning i Öggestorp!

Holmgrens Fritid är en av Sveriges största handlare av fritidsfordon. Vi har i dag verksamhet i Tenhult, Värnamo, Västervik och Växjö och är ett dotterbolag till Holmgrens Group. På dessa anläggningar finns stort sortiment av både nya och begagnade husbilar & husvagnar samt att vi utför all typ av service, fukttester, gasoltester och skadereparationer.

Om jobbet
Våra mest framgångsrika säljare har en stark drivkraft att hjälpa våra kunder till ett härligt fritidsliv och de är teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet.

I rollen som husbil- & husvagnsäljare vid anläggningen i Öggestorp är det av stor vikt att du får varje kund att känna sig sedd och unik, att du har ett omhändertagande sätt och att du är duktig på återkoppling och ger snabba svar. Du är fokuserad på hela säljprocessen – från första kontakt vid uppsökande i hallen, digitala kanaler eller telefon till offertskrivning, rådgivning, inköp, leverans och uppföljning.

Under högsäsong har vi en ökad belastning på samtliga avdelningar tack vare hög efterfrågan, stort kundflöde och många affärer. Bästa tänkbara service, bra stämning och ett glatt humör genomsyrar vårt företag och det är viktigt att dessa egenskaper behålls även under stress. Hos oss är du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.

För många kunder är husvagn/husbil en möjlighet till ett liv utöver det vanliga så det är av stor vikt att du har stor förståelse för kundernas behov och kan föreslå lösningar utifrån egna upplevelser.

Om dig
Vi söker dig som på ett naturligt sätt har sinne för att skapa goda relationer och trivs i resultatfokuserade miljöer. Genom lyhördhet och en uppriktig nyfikenhet finner du rätt lösningar för kundens behov. Vi ser att du tycker om att arbeta lösningsfokuserat samt är tydlig och rak i din kommunikation med bra struktur och har ordning och reda.

Eftersom du jobbar mot individuella mål är struktur och ett eget ansvar helt avgörande för att du ska lyckas i din roll, samtidigt som du också har förståelse av värdet med teamarbete. Du bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål. 

Som person tror vi att du är social, målmedveten, pålitlig och har hög arbetsmoral. Har du egen erfarenhet av livet med fritidsfordon är det ett stort plus.

För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i svenska och matematik på gymnasial nivå och B-körkort är ett krav för tjänsten samt god IT vana. Meriterande är om du även har körkortsbehörighet BE och/eller C.

Då vi är ett företag som ständigt utvecklas vill vi att du är flexibel, drivande och bidragande i det arbetet. Som säljare hos oss är då också inköpare av husvagn/husbilar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Ansökan
Ansök senast 8 oktober 2023. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Magnus Alm via telefon 076-1353234 eller via magnus.alm@holmgrensfritid.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Husbil- & husvagnssäljare

Holmgrens Bil AB