saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Head of Digital Growth till Topformula

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2024-03-31

Ansök nu

Head of Digital Growth till Topformula


Topformula är ett svenskt bolag som driver egen fabrik och distribution i Gamleby, Norra Kalmar län. Topformula är ett av de ledande bolagen i Sverige gällande utveckling och produktion av kosttillskott. Bolaget grundades 2004 och säljer och distribuerar årligen direkt från sin egen fabrik ut till över 250 000 kunder i Sverige. Topformulas affärsidé bygger på försäljning direkt från den egna fabriken utan mellanled hem till konsumenten.


Till vår expansiva kund Topformula söker vi nu en Head of Digital Growth med förmåga att ta strategiskt ansvar för att driva digital tillväxt. Är du en skicklig ledare med djup förståelse för trafikanskaffning och optimering? Nu har du chansen till en nyckelroll i ett innovativt företag med egna varumärken, som stolt står för allt från utveckling till distribution i egen regi. Här råder en nytänkande och entreprenöriell företagskultur. Varmt välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med ditt team av erfarna specialister kommer du att lyfta Topformulas kund- och konverteringsfrekvens till nya nivåer. Du designar och leder den övergripande digitala marknadsföringsstrategin, styr CRO-processen och säkerställer att dina teammedlemmar har det de behöver för att utmärka sig inom sina respektive expertområden. Du kommer att driva utvecklingen av våra digitala marknadsföringskanaler i nära samarbete med vår externa byrå.

Att finjustera konverteringstratten för att optimera resultatet blir en av dina och teamets nyckeluppgifter. Vidare kommer ni att arbeta med att balansera kundbehållning och -förvärv med målet att maximera livstidsvärdet för befintliga konsumenter samtidigt som kundbasen ökar. Genom att utveckla effektiva strategier och kanalmixar kommer du i din roll att säkerställa att dessa mål uppnås på ett hållbart sätt.

I rollen har du ansvaret för att övervaka, analysera och kontinuerligt agera baserat på data för att driva konverteringsförbättringar i alla aspekter av försäljningstratten. Detta innefattar allt från kanaloptimering till marknadsföringsmeddelanden och konvertering. Du kommer vidare att ha ansvaret för att sammanställa och upprätthålla vecko- och månadsrapporter som belyser vår digitala marknadsföringsportfölj. Detta inkluderar att fördela budgetar till olika kanaler och noggrant utvärdera prestanda med hjälp av nyckeltal (KPI:er). Din erfarenhet och kompetens kommer att vara avgörande för att driva Topformulas digitala försäljning till nya höjder.

I rollen som Head of Digital Growth rapporterar du direkt till VD. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

Vi tror att du för att lyckas i rollen har erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring och en djup förståelse för olika kanaler. Du har hanterat betalkanalstrategier såväl som budget tidigare. Du är en erfaren ledare, med vilja och förmåga att bygga ditt eget team med specialistkompetenser runt dig och säkerställa er gemensamma leverans. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att hantera en CRO process och att du besitter goda kunskaper i Google Analytics är en självklarhet. 

Vid sidan av din förståelse för digitala kunders beteende har du ett naturligt kommersiellt tänk och affärsförståelse. Du fattar datadrivna beslut och har ett analytiskt tänk. 

Vi tror också att du har en inneboende nyfikenhet och sitter på ett starkt engagemang för dina områden. Att du bevakar trender och följer utveckling på nära håll kommer som en naturlig följd av det. 

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är en direktanställning hos oss på Topformula Healthcare AB. Vi samarbetar med Eterni Sweden AB och alla frågor kring den här rekryteringen går via rekryteringskonsulten Maria Edner som nås på 070-340 83 61 eller maria.edner@eterni.se.

ÖVRIG INFORMATION

Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se

Vi använder löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

 

 

Dela detta jobb

Head of Digital Growth till Topformula

Eterni Sweden AB